« Hi-tech
objavljeno prije 3 godine i 6 mjeseci
COOL

Viber uvodi podsjetnike u My Notes

Viber korisnicima odsad omogućuje lako i brzo postavljanje podsjetnika u My Notes, čime je pojednostavio zajedničko korištenje poruka i podsjetnika unutar jedne aplikacije, uz visoku razinu privatnosti korisnika

Sad imaju i podsjetnike
Sad imaju i podsjetnike (Arhiva)
Više o

Viber

,

Rakuten

,

podsjetnik

Rakuten Viber, jedan od vodećih svjetskih appova za laku i besplatnu komunikaciju, predstavio je funkciju za My Notes koja korisnicima omogućuje postavljanje podsjetnika za zadatke i druge važne događaje. Nova funkcionalnost korisnicima omogućuje vođenje računa o svim svojim porukama i podsjetnicima u jednoj jednostavnoj aplikaciji, poznatoj po brizi za privatnost korisnika.

Kako je ritam života sve brži, a dnevni rasporedi su nam uslijed izazova s kojima se susrećemo tijekom pandemije sve užurbaniji i kaotičniji, podsjetnici i to-do liste postaju ključan alat za održavanje kontrole nad svakodnevicom. Pamćenje rođendana, online ispita ili konferencijskih razgovora lakše je uz pomoć Viberovih podsjetnika za My Notes, alata kojim platforma svojim korisnicima pomaže prilagoditi se novoj situaciji tako da svoj raspored prate na istoj platformi koju koriste za razmjenu poruka s kolegama, obitelji i prijateljima.

Korisnici samo trebaju dugo kliknuti na bilo koju poruku u My Notes i odabrati "Postavi podsjetnik". Nudi im se postavljanje vremena i datuma podsjetnika, kao i opcija hoće li se podsjetnik ponavljati. Podsjetnik jednostavno iskoči na ekranu u odabrano vrijeme, a predstavlja samo jednu od funkcionalnosti koje nudi My Notes, gdje korisnici mogu:

  • Unositi bilješke za zadatke, događaje ili druge svrhe

  • Označiti svoj zadatak kao "Izvršen", uz sakrivanje bilješki

  • Prosljeđivati poruke iz drugih chatova u My Notes. Proslijeđene poruke iz drugih chatova u My Notes sadržavat će oznaku iz kojeg su chata proslijeđene, kako bi korisnike uvijek podsjećale na kontekst i razlog prosljeđivanja.

"Prepoznali smo koliko je našim korisnicima potrebno i bitno održavati kontrolu nad vlastitim životom i prilagođavati se životnoj situaciji koja se, u mnogim slučajevima, mijenja iz minute u minutu. U Viberu smo, stoga, zaista sretni što možemo predstaviti ovakvu funkcionalnost koja će korisnicima pomoći pojednostaviti upravljanje porukama i podsjetnicima, a sve u jednoj aplikaciji koja je usto laka za korištenje i cijeni njihovu privatnost," izjavio je Ofir Eyal, operativni direktor Vibera.

12.10.2020. 12:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Pono
    13.10.2020. 21:15
    Zanimljiva opcija
  2. avatar
    natasa
    30.11.2020. 02:12
    Zanimljiv clanak
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh