« Glazba
objavljeno prije 9 godina
PARTIJANA

Veliki tulum ovaj vikend u Saxu povodom skorog završetka uspješne sezone!

Zagrebačka oaza nemira i vrhunske glazbe u samom centru Zagreba uskoro će zatvoriti svoja vrata i tako završiti iznimno uspješnu i bogatu XVI. sezonu!

Cooganje u SAX!u
Cooganje u SAX!u (SAX!)
Više o

klub SAX

,

Cooganje

Ovaj kultni zagrebački klub, sada s već skoro 16 godina dugom tradicijom live rock i jazz koncerata, uspješno privodi kraju bogatu XVI. sezonu u sklopu koje će i u mjesecu lipnju ugostiti poznata glazbena lica.

Da se radi o iznimno bogatoj sezoni koja je obilovala odličnim koncertima dokazuje činjenica da se mnoga poznata imena hrvatske glazbene scene uvijek rado vraćaju u Sax!, a neki od njih ove sezone su nastupili čak dva puta (Goran Bare i Majke, Rambo Amadeus, Natali Dizdar). U ovoj sezoni uspješne koncerte održali su i mnogi drugi poznati izvođači poput Detoura, grupe Buđenje, Kinokluba i hrvatskog 'The Voicea' Jacquesa Houdeka koji se vratio u Sax! nakon dugog niza godina, odsviravši nenadmašan valentinovski koncert.

Koncertnu ljestvicu Sax! je ove sezone podignuo jako visoko pa je tako jedan od najpoznatijih hrvatski rock bendova, Pips, Chips & Videoclips postao prvi bend u 16-godišnjoj povijesti kluba koji je svirao tri dana za redom. Velike dvorane i pozornice Saxovom binom zamijenili su i Jinxi te rasprodali dva uzastopna zagrebačka koncerta.

Tijekom cijele sezone odvijao se i kvalitetan glazbeni ciklus 'Novi hrvatski jazz' u sklopu kojeg su nastupila najpoznatija imena hrvatske jazz scene: Matija Dedić, Igor Geržina, Miro Ungar te mnogi drugi.

Ciklus 'Kreativni glazbeni kolektiv' i ove sezone potvrdio je svoju definiciju da je odlična platforma mnogim mladim i autorskim bendovima.

Veliki oproštajni ovosezonski tulum za svoju publiku i drage goste klub Sax! sprema ovaj vikend, u petak 5.6. i subotu 6.6. u sklopu uspješnog novog ciklusa evenata naziva #cooganje @Sax!

U petak će publiku zabavljati grupa Živa legenda, a u subotu u Sax! ponovno stiže hrvatski 'The Voice', Jacques Houdek sa svojim bendom i gostima iznenađenja.

Provedite se ovaj vikend uz #cooganje na nezaboravnom tulumu u kultnom zagrebačkom klubu!

02.06.2015. 17:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh