« Glazba
objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec
INMUSIC 2013

Veliki glazbeni natječaj "Zasviraj sa Žujom" u organizaciji INmusic festivala i Ožujskog piva

Ovaj odličan način za promociju hrvatske glazbene scene prepoznalo je Ožujsko pivo kao generalni pokrovitelj INmusic festivala

Svirali bi na INmusicu? Prijavite se!
Svirali bi na INmusicu? Prijavite se! (Metro)
Više o

natječaj

,

INmusic 2013

,

Ožujsko pivo

Životni put glazbenika u Hrvatskoj često je pun prepreka, a prilika za uspjeh nema mnogo. No ono što bi se moglo nazvati prilikom života od danas se pruža svim hrvatskim izvođačima. INmusic festival u suradnji s Ožujskim pivom organizira poseban natječajZasviraj sa Žujom čiji pobjednik dobiva jedinstvenu priliku zasvirati u cijenjenom klubu The Assembly u Velikoj Britaniji te na jednoj od pozornica INmusic festivala! Zvuči nevjerojatno?

Turistička agencija specijalizirana za festivale Eufest u Velikoj Britaniji organizira glazbeni natječaj All about the music kojim se za nastup na ovogodišnjem INmusic festivalu odabire jedan britanski izvođač. U sklopu tog natječaja, za koji je zabilježen nevjerojatan interes, stručni žiri Eufesta odabire 5 finalista koji će live svirkom u klubu The Assembly pokušati izboriti nastup u Zagrebu.

Sjajna je to suradnja postojeće i buduće članice EU, ali i još jedno veliko inozemno priznanje INmusic festivalu jer dosad nije zabilježen slučaj da se izvođači iz Velike Britanije koja je centar glazbene industrije natječu za nastup na nekom hrvatskom festivalu. Ovaj odličan način za promociju hrvatske glazbene scene prepoznalo je Ožujsko pivo kao generalni pokrovitelj INmusic festivala.

Upravo zato Žuja jednom hrvatskom izvođaču koji pobijedi na natječaju Zasviraj sa Žujom omogućuje nastup na finalnoj večeri spomenutog natječaja All about the music u Velikoj Britaniji, a pružit će mu se i nevjerojatna prilika da zasvira na jednoj od pozornica ovogodišnjeg INmusic festivala. Dakle svi glazbenici zainteresirani za svirku u britanskom klubu u kojem su dosad nastupili Patti Smith, The Stranglers, Razorlight, The Kooks, New York Dolls, Black Rebel Motorcycle Club, The Fall i mnoga druga velika glazbena imena te na najvećem hrvatskom open air festivalu čiji ovogodišnji lineup čine Arctic Monkeys, Iggy and the Stooges, Basement Jaxx, Bloc Party, Editors, Airbourne i mnogi drugi, pozorno pročitajte uvjete natječaja.

Prijave se na internetskoj stranici INmusic festivala zaprimaju od 29. ožujka do 5. travnja (uključujući 5. travnja). Isključivo se jednom pjesmom mogu prijaviti samo punoljetni izvođači iz Hrvatske, a svi natjecatelji moraju priložiti kratku biografiju (maksimalno 500 znakova), YouTube link na pjesmu s kojom se prijavljuju na natječaj te sve potrebne kontakte odnosno ime, prezime, adresu, telefonski broj te e-mail.

U obzir dolaze demo izvođači, ali i oni koji iza sebe već imaju diskografska izdanja. Imena prijavljenih izvođača bit će zatim objavljena na službenoj internetskoj stranici te Facebook profilu Ožujskog piva te će na tim internetskim platformama popularnim „lajkanjem" od 6. do 12. travnja svi zainteresirani moći glasovati za svoje favorite. Oni izvođači koji u navedenom periodu prikupe najmanje 100 lajkova ulaze u uži krug, a konačnog pobjednika odabrat će stručni žiri sastavljen od predstavnika INmusic festivala i Ožujskog piva te jednog glazbenog kritičara. Upravo će on 25. travnja zasvirati na finalnoj večeri natječaja All about the music.

Izvođač-pobjednik natječaja Zasviraj sa Žujom će početkom ljeta nastupiti i na INmusic festivalu, a finalistima koji nisu osvojili glavnu nagradu Ožujsko će pivo osigurati one utješne. Troškove putovanja u Veliku Britaniju te smještaja snose organizatori, a ukoliko zbog opravdanog razloga pobjednik ne bude mogao nastupiti, priliku će dobiti drugoplasirani. Dodatne informacije i obavijesti možete pročitati na internetskoj stranici INmusic festivala.

Što prije uglancajte i ugodite svoje instrumente i glasove te iskoristite ovu zaista nevjerojatnu priliku. Podsjetimo, INmusic festival se od 24. do 26. lipnja održava na zagrebačkom Jarunu, a ulaznice se u Tisak media centrima te online putem sustava Entrio po cijeni od 349 kuna mogu nabaviti do 15. travnja. Osim što talentirane glazbenike vodi u Veliku Britaniju, Žuja sve ljubitelje dobre glazbe po povoljnijoj cijeni vodi na INmusic festival. Poseban popust od 50 kuna na važeću cijenu ulaznice možete osvojiti putem raznih Žujinih nagradnih igara i akcija čiji tijek možete pratiti na njezinu Facebook profilu.

29.03.2013. 14:24:26
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh