« Glazba
objavljeno prije 11 godina
VIP CLUB

Igor Geržina i bend ponovno u VIP clubu 3. travnja

Skladba s trećeg samostalnog albuma Igora Geržine „Close To Your Heart“ u utrci je za Porina 2013. gdje je nominirana u kategoriji za najbolju jazz kompoziciju

Ocijenite i vi pjesmu nominiranu za Porina
Ocijenite i vi pjesmu nominiranu za Porina (D. Bažulić)
Više o

koncert

,

zagreb-info

,

Igor Geržina

,

Vip club

„Nakon mnogobrojnih pohvalnih kritika u inozemstvu došao je red i na Hrvatsku!" izjavio je Igor Geržina koji se tom prilikom zahvaljuje i kolegama glazbenicima te svojim fanovima na tome što su prepoznali smooth jazz kao vrstu glazbe „koja se lako sluša" i koja je namijenjena široj publici.

Iako u Hrvatskoj nedovoljno poznat, u svijetu poznati glazbeni podžanr smooth jazz pod velikim je utjecajem R&B, funk i pop muzičkih stilova u kojima je Igor Geržina "kod kuće" obzirom na dosadašnje glazbeno iskustvo i svoj umjetnički izričaj.

Njegova instrumentalna virtuoznost te autorska zrelost nakon dugog niza godina na instrumentalističkoj sceni, dovela je do tri samostalna albuma od kojih je posljednji, "Metropolis", po mišljenjima nekih svjetskih radijskih prezentera jedan od najboljih u žanru smooth jazza za 2012. godinu.

'One of the best smooth jazz albums that you will buy in 2012!'

- Norman Lynch, SJINM (UK)

Igor Gerzina, the most exciting Eastern European Smooth Jazz saxophonist and composer, is ready to land in the US territory to stay."
- Esther Berlanga-Ryan, music jurnalist & radio host

Uz originalnu postavu vrsnih glazbenika, članova ansambla, Igor Geržina izvesti će svoj autorski repertoar, a premijerno ćete moći čuti i nekoliko skladbi koje će biti objavljene na novom albumu koji je u pripremi.

Glazba koja se lako sluša s jakim naglaskom na melodiju i virtuozna sola, ponovo će Vas oduševiti u središtu hrvatske metropole!

Ulaznice će se moći kupiti na dan koncerta na blagajni Vip cluba, Trg bana Jelačića 9, po cijeni od 30 kn.

Više informacija:
www.igorgerzina.com
www.facebook.com/igor.gerzina

Evo kako zvuči Close To Your Heart:

28.03.2013. 20:41:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh