« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci
bijela vrana

Vedrana Rudan vraća se na TV!

Književnica koja je potjerana s Nove TV ponovno je dobila priliku na riječkoj televiziji Kanal Ri

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (www.bijelavrana.com)
Više o

Vedrana Rudan

Program u kojem će slavna književnica imati potpunu autorsku slobodu emitirat će se od 20. rujna svake nedjelje navečer u 21 sat i trajat će 40 minuta. Premda ne želiotkrivati previše detalja rekla je da će se emisija zvati Veranda, a autor tog imena je Predrag Lucić, poznati novinar. Zahvaljujući ADSL televizijama, program Kanala RI može se pratiti i izvan Rijeke tako da ostatak Hrvatske neće biti zakinut za književničine komentare.

Vedrana Rudan, nekoć izuzetno popularna komentatorica Nove TV koja je bila daleko najkreativniji gost-komentator Ćeramilčevog talk-showa "U sridu" i komentator In Magazina u siječnju ove godine dobila je otkaz zbog svog komentara situacije u Gazi.

- Zahvaljujući potpunoj slobodi koju sam dobila od uredništva Kanala Ri, to će biti emisije za moju dušu gdje ću sa sugovornicima raznih profila nastojati širiti dobre vibracije. U šezdesetima sam i smatram ih sjajnim godinama tako da sam izuzetno dobre volje pa ću to pokušati prenjeti i na gledatelje. S obzirom od koga je, jasno vam je da će to biti jedna provokativna emisija - poručila je Vedrana Rudan za Jutarnji.hr.

Nije željela otkriti tko će joj biti prvi sugovornik no kaže da priprema razgovor s jednim od najpoznatijih i najpametnijih Hrvata.

04.09.2009. 16:09:30
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh