« Život
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
IL' ME ŽENI...

Većina žena koristi trikove kako bi ih partneri zaprosili

Namjerna trudnoća ili laganje o njoj samo su neke od metoda žena koje se pod svaku cijenu žele udati

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Shutterstock)
Više o

trudnoća

,

brak

,

zaruke

,

prosidba

,

trik

,

brak na prisilu

Čak 60 posto sada udanih žena koristilo je razne smicalice i skrivene taktike kako bi natjerale partnere da ih zaprose, tvrdi jedno istraživanje. Od preko 3,600 ispitanih mladenki, trećina priznaje da je prisilila partnera na vjenčanje pod prijetnjom da će ga ostaviti.

Oko 17 posto je samo sebi slalo cvijeće u ime tajnog obožavatelja kako bi učinilo partnere ljubomornima i zabrinutima. Usto, 10 posto žena je namjerno ostalo trudno ili lagalo o trudnoći.

Istraživači su ispitivali žene u dobi od 16 do 50 godina starosti a koje su se udale prošle godine. Zapanjujućih 18 posto je priznalo da je uzelo stvar u svoje ruke i zaprosilo muškog partnera. "Najprljavije igračice" su djevojke u dobi od 16 do 20 godina. Njih 62 posto služilo se podlim taktikama. Među njima 32 posto je namjerno zatrudnjelo kako bi upecalo "partnera".

Istraživanje je proveo britanski TV kanal "Really" i u njemu se, pored navedenog, ispostavilo da trećina žene uopće nije uživala na dan vjenčanja kako se nadalo, a nevjerojatnih 62 posto parova uopće nije imalo seks na prvu bračnu noć. Razlozi - umor i pijanstvo!Jedna četvrtina mladenki žali zbog izbora kumova.

Direktorica "Reallyja" Clare Laycock kaže da istraživanje vjerno prikazuje do kojih krajnosti su ljudi spremni ići kako bi dobili što žele.

Jedna od posljedica od "braka na prijevaru" su svađe na medenom mjesecu. Svađe su rezultat i novčanih natezanja, kao i nepovjerenja među partnerima, a nekim ženama najviše je smetalo ponašanje mladoženje na dan vjenčanja. Bivši partneri na vjenčanjima također nisu rijetkost pa su svađe neminovne, sugerira istraživanje.

Jedna četvrtina žena priznaje da je preveliku važnost dala samome vjenčanju, a premalo se usmjerila na kvalitetan početak braka. Iako, većina se slaže da je prvi dan braka tri putra ugodniji od samoga dana vjenčanja.

18.02.2010. 13:15:51
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Rumba
    18.02.2010. 14:23
    Gotovo svaka žena ima perfidno razrađenu računicu kako doći do nekog cilja, a posebice toliko željenog braka ... Muški misle svojim međunožjem, a ne kefalom i žene to jako dobro znaju iskoristiti ... ''Jači spol '' to skonta kada je već kasno ...
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh