« Hi-tech
objavljeno prije 5 godina i 4 mjeseca
NOVOSTI

Već znamo cijene I još neke detalje za Moto G7 Play i G7 Power

Sada već sve znamo o predstojećoj obitelji uređaja: Moto G7 - Moto G7 Play - Moto G7 Power - Moto G7 Plus

Moto G7 linija predstavlja se uskoro
Moto G7 linija predstavlja se uskoro (Motorola)
Više o

Motorola

,

Moto G7

,

Moto G7 Play

,

Moto G7 Power

,

Moto G7 Plus

,

Moto

Najava Moto G7 linije pametnih telefona trebala bi se uskoro održati u Brazilu, a europska premijera na CES-u 2019. godine. No, već su procurile službene fotografije i cijene.

Danas je gotovo nemoguće sakriti nešto u tehnološkom svijetu, osobito svijetu mobilne tehnologije. Stalno cure detalji specifikacija i izgleda nadolazećih pametnih telefona, ponekad do te mjere da nam lansiranja nisu više niti zanimljiva. Kako bilo da bilo, sada već sve znamo o predstojećoj obitelji uređaja: Moto G7 - Moto G7 Play - Moto G7 Power - Moto G7 Plus

Moto G7 modeli podijeljeni u dvije kategorije. Moto G7 Play i Moto G7 Power koji zadržavaju prošlogodišnji trend ureza na zaslonu i dolaze opremljeni jednom glavnom kamerom. Druga dva modela Moto G7 Power i Moto G7 Plus, nasljednik prošlogodišnjeg Moto G6 uređaja koji smo imali na našem testu, iznad zaslona imaju provrt u obliku kapljice vode.

Svi modeli stražnjim dijelom prilično su nalik na prošlogodišnju "G" seriju, a raspodjela tipki ostaje nepromijenjena. Unatoč tome, očekuj se da će Moto G7 i Moto G7 Plus imati značajno poboljšani omjer zaslona i tijela u usporedbi s prethodnicima.

Osim toga, uređaji su navodno opremljeni baterija zavidnog kapaciteta, osobito Powe model. Moto G7 Play najvjerojatnije će koristiti SoC Snapdragon 632, Moto G7 Powe Snapdragon 625 kao i 3 ili 4 GB RAM-a , dok Moto G7 i Moto G7 Plus Qualcomm Snapdragon 660 SoC. Smartfoni će raditi na Android 9.0 Pie operativnom sustavu.

Ono što nam se unaprijed posebno sviđa su cijene uređaja. Izgleda da Lenovo, za razliku od mnogih drugih proizvođača smanjuje cijene. Ako se procurjele informacije o cijeni pokažu točne, Moto G7 Play će biti jeftiniji od svog prethodnika i koštat će u Europi oko 150 eura, dok Moto G7 Power oko 210 eura. Ruku na srce, cijena je vrlo korektna.

Informacija o cijenama, postale su dostupne zahvaljujući leaksteru @IshanAgarwal24.

>> Pratite vijesti iz Hi Tech rubrike na Facebook stranici Hi Tech by Metro Portal i na Instagramu >>

Piše: Sanja Ledinek
21.01.2019. 09:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh