« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 10 godina i 7 mjeseci
HMM ...

VB6 dijeta je novi hit

Skraćenica od "eat vegan before 6 PM" dijeta čije ime objašnjava cijelu filozofiju, sjajna je za gubljenje kilograma i mijenjanje prehrambenih navika

Veganska je prehrana raznovrsna i puna vitamina i minerala
Veganska je prehrana raznovrsna i puna vitamina i minerala (Arhiva)
Više o

dijeta

,

najbolja dijeta

,

VB6 dijeta

,

vegan before 6

VB6 ili "vegan prije 6" dijeta spada u one dijete koje pokušavaju promijeniti način prehrane zauvijek, kako bi se okrenuli zdravoj prehrani i prestali imati problema s kilogramima. Ime je skraćenica od izraza "eat vegan before 6 PM", a ime objašnjava i filozofiju dijete.

Znači, do 18 sati jedete kao i vegani, a nakon toga možete jesti meso i mliječne proizvode, uz preporuku da bude što kvalitetnije, pečeno na roštilju ili kuhano.

Tijekom dana jedete svježe povrće, voće i žitarice u količinama koje vam odgovaraju, no autori preporučuju da ih podijelite u 6 manjih obroka koji su bugati svježim povćem koje nije termički obrađeno.

Na raspolaganju su vam razni pirei, mahunarke, salate sa sjemenkama, svježe iscijeđeni sokovi, bademi, orasi, lješnjaci i slične namirnice koje trebaju biti što kvalitetnije.

Ovakvim načinom prehrane unosit ćete u tijelo puno više povrća i voća nego inače, i to u izvornom obliku, smanjiti unos mesa i mlijeka uz potpuno izbacivanje nezdravih načina pripreme mesa i obrade mliječnih proizvoda. 

Uz sve to, kilogrami će se topiti, a vi ćete dobiti priliku za upoznavanje novog, različitog načina prehrane koji će nakon završetka dijete i postizanja ciljane težine lako preći u naviku i omogućiti vam zdraviji život. 

 

18.10.2013. 21:41:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh