« Iza ogledala
objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci
INVAZIJA NA POMOLU

Vanzemaljci u NPO-ima plove zemaljskim morima

Stručnjaci vjeruju kako se vanzemaljske vrste kriju u morskim dubinama do kojih čovjek ne može doći

Vanzemaljci u NPO-ima plove zemaljskim morima
Vanzemaljci u NPO-ima plove zemaljskim morima (Deviantart)
Više o

vanzemaljci

,

npo

,

neidentificirani podvodni objekt

Stručnjaci za nacionalnu sigurnost SAD-a sve više su skloni priznanju da su vanzemaljci nerijetka pojava u našim morima i oceanima te da tako skriveni pod vodom promatraju ljude.

U posljednja tri mjeseca sve je više prijavljenih viđenja neidentificiranih podvodnih objekata (NPO) tako da je vojska stavljena u stanje pune pripravnosti, a znanstvenici su započeli opsežno skeniranje mora ne bi li uočili nekakve anomalije. Prema dosadašnjim izvješćima najmanje 1,000 NPO-a plovi našim morima diljem globusa, a brojnost im se brzo povećava, piše Weekly World News.

Dr. Michael Simmons, pomorski biolog s vezama u Pentagonu, kaže da su vanzemaljske letjelice, odnosno plovila viđena diljem svijeta, a opisi njihova izgleda su previše slični da bi se radilo o slučajnostima. Navodno su ti NPO-i dugi oko 90 metara, zadnji dio im se sastoji od dva elementa u obliku tanjura i iznimno su brzi. Mogu dosegnuti velike dubine i bez ikakvih problema iz vode poletjeti sve do svemira.

"Proteklih trideset godina imali smo takva viđenja s vremena na vrijeme. No, veliki porast izvješća u posljednjih nekoliko mjeseci sugerira da se radi o pravoj vanzemaljskoj invaziji", kaže stručnjak.

Mnogi vjeruju da vanzemaljci koriste morske dubine kao svoja skrovišta do kojih ljudi ne mogu doći. Njihova plovila izgleda mogu podnijeti ogroman pritisak pod morem zbog čega im se nitko ne može približiti.

Istovremeno, stručnjaci smatraju da su sve češća izlijetanja iz mora k svemiru ustvari redovne rutine obnove zaliha i odnošenja primjeraka zemaljskog života u svemirske baze radi proučavanja. Također, na matični planet se šalju tajni podatci o vojnoj opremljenosti ljudi.

Neki misle kako je sve otvoreniji nastup vanzemaljaca čak neka vrsta provokacije i poticaja ljudima da ih se usude zaustaviti.

21.12.2009. 19:06:37
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    acid
    06.09.2010. 13:51
    Baš me interesira kako bi izgledao eventualni sukob,kao indijanci sa lukom i strelama protiv tenka abrams
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh