« Svijet
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
VELIKA POTRAŽNJA

Vancouver uskoro postaje seks središte svijeta

Grad se svakodnevno mijenja kako bi se pripremio za ZOI 12. veljače, a tisuće prostitutki iz cijele Kanade sjatilo se u njega poradi zarade

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Dreamstime)
Više o

prostitucija

,

Vancouver

,

Zimske olimpijske igre

Lokalne eskort agencije odobravaju priljev novog osoblja nadajući se značajnom porastu potražnje za njihovim uslugama. Cijene usluga također će rasti. Ambicioznije prostitutke mogle bi zaraditi desetak tisuća dolara u samo dva tjedna koliko Olimpijada traje. Noćni klubovi, intimne masaže, striptiz barovi itd. Zapošljavaju dodatno osoblje tijekom ovog događaja.

Broj žena koje traže posao u gradu drastično se povećao u vrlo kratkom periodu. No posao se isplati, jer su klijenti voljni platiti 300 do 400 dolara po satu intimnih usluga. Agencije već primaju višestruke narudžbe i zahtjeve od klijenata koji su stigli ili tek trebaju doći u Vancouver.

Volonteri će tijekom Olimpijade turistima dijeliti besplatne kondome, a aktivisti su također pripremili besplatne knjižice s informacijama o AIDS-u i spolno prenosivim bolestima. Prostitucija nije isključivo zabranjena u Kanadi, no njezini zakoni ne dozvoljavaju oglašavanje seksualnih usluga i držanje bordela.

04.02.2010. 16:22:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh