« Putovanja
objavljeno prije 7 godina i 2 mjeseca
PUTOVANJA

Valentinovo u Budimpešti - sjajna dva dana

Valentinovo se može provesti i na putu - mi predlažemo Budimpeštu, grad pun ljepota i fine hrane, a i atmosfera je za pet

Valentinovo u Budimpeštu
Valentinovo u Budimpeštu (Best Travel)
Više o

Budimpešta

,

Valentinovo

,

putovanja

,

putovanja

,

najbolja putovanja

Valentinovo u Budimpešti već tradicionalo organizira agencija Best Travel koja svojim sjajnim aranžmanima privlači sve više putnika.

Dvodnevno putovanje autobusom uz smještaj u hotelu Leonardo s četiri zvjezdice u centru grada jednosavno će vas oduševiti, a evo i detalja:

Program putovanja:

1. dan: ZAGREB - BUDIMPEŠTA

Polazak autobusa u 6:00 sati s Autobusnog kolodvora u Zagrebu, peroni 502-506. Vožnja autobusom uz kraće usputno zaustavljanje radi odmora. Po dolasku u Budimpeštu panoramski razgled grada, šetnja Vaci ulicom i slobodno vrijeme za kupovinu. Odlazak do hotela i kraći odmor. Navečer predlažemo romantičnu vožnju brodom po Dunavu uz čašu šampanjca.  Noćenje.

2. dan: BUDIMPEŠTA - ZAGREB

Doručak. Nakon doručka odlazak na razgled Budimpešte u pratnji lokalnog vodiča: CITADELA - BUDIM - KRALJEVSKA PALAČA - MOSTOVI NA DUNAVU - TRG HEROJA - PARLAMENT - KATEDRALA SV. STJEPANA - RIBARSKA UTVRDA. Slobodno vrijeme za osobne programe. Odlazak iz Budimpešte i vožnja autobusom do jezera Balaton. Kratka šetnja uz jezero i slobodno vrijeme za ručak u restoranu na samom jezeru uz čuvene mađarske crne palačinke. Nastavak vožnje autobusom i dolazak u Zagreb u večernjim satima.

Cijena putovanja po osobi: 450,00 kn

First minute cijena programa: 399,00 kn po osobi (Do popunjenja određenog broja mjesta)

Doplata za jednokrevetnu sobu: 180 knPopust: dijete do 12 godina 20% popusta na pomoćnom ležaju u sobi s dvije odrasle osobe, odrasli 5% popusta na pomoćnom ležaju.

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom prema programu, smještaj u hotelu 4* u dvokrevetnim sobama, tuš/wc, na osnovi noćenja s doručkom, razglede prema programu, pratitelja putovanja, lokalnog vodiča u Budimpešti, organizaciju putovanja.

CIJENA NE UKLJUČUJE: doplatu za plovidbu Dunavom uz lokalnog vodiča + čaša pjenušca  € 12, ručak u restoranu na Balatonu € 15. Sve doplate uplaćuju se na licu mjesta.

27.01.2017. 15:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh