« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec
ZAPAMTITE :)

Vaga je vaš prijatelj!

Vaganje svakog jutra u isto vrijeme pomoći će vam da najtočnije odredite svoju kilažu, a evo što o tome kažu znanstvenici

Vagati se treba uvijek u isto vrijeme
Vagati se treba uvijek u isto vrijeme (Shutterstock)
Više o

dijeta

,

vaganje

,

ispravno vaganje

Vaganje je jedna od onih stvari koju svaka osoba koja ima problema s kilogramima pokušava izbjeći, jer smatraju da ne mogu podnijeti rezultate koje će dobiti.

No, znanstvenici tvrde upravo suprotno - vaganje je izuzetno važan dio svake dijete i pokušaja skidanja ili održavanja kilograma, ali postoji i jedna caka koju definitivno trebate znati.

Naime, u slučaju da se vagate kasnije tijekom dana, imat ćete više problema i lakše ćete odustati od dijete. Razlog je jednostavan - kilaža tijekom dana fluktuira i jako ovisi o tome što ste jeli do tada, pa će rezultati nekad biti sjajni, ali ponekad i poražavajući.

Stoga se ekipa s uglednog američkog sveučilišta Brown bacila na posao i došla do točne procedure vaganja koja je najučinkovitija.

Dakle, vagati se treba svakoga jutra u isto vrijeme - 7.40 ujutro, nakon što ste otišli na WC, a prije doručka. Jedino na taj način ćete dobiti kvalitetnu i točnu informaciju o svom napretku, a ovoj tvrdnji u prilog idu rezultati istraživanja - čak 61 posto ispitanika je prateći ovu rutinu uspješno održavalo željenu težinu.

Eto, sad znate, pa možete započeti već sutra ujutro s novim načinom vaganja...

19.04.2017. 09:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh