« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 7 godina
MA DA?

Izgledate upravo onako koliko u to vjerujete

Osobe koje se vesele životu i pozitivno razmišljaju puno će brže i lakše podnijeti i prijeći sve prepreke i probleme koje život stavi pred njih, a uz to će se i bolje osjećati

Ako vjerujete u sebe... izgledat ćete kao avion! :)
Ako vjerujete u sebe... izgledat ćete kao avion! :) (Arhiva)
Više o

ljepota

,

izgled

,

vjerovanje

,

vjera u sebe

Entuzijazam i pozitivno razmišljanje karakteristike su koje vas mogu odvesti daleko, no vjerovali ili ne, o tome ovisi i vaš - izgled?!

Zanimljivo istraživanje provedeno na Sveučilištu u Freiburgu okupilo je dvije grupe biciklista, jednu punu entuzijazma i drugu koja je bila, da tako kažemo - realna, tj. imala je očekivanja u skladu sa svojim mogućnostima.

Entuzijasti su, naravno, bili nabrijani i očekivali više od sebe, u najmanju ruku uvijek najbolji rezultat i na kraju se pokazalo da su - postigli više od "realnih" iako su i jedni i drugi vozili bicikl svaki dan pola sata, bez razlike.

No, ne samo da su im rezultati bili bolji, već su usput osjećali da pucaju od zdravlja i bili sretniji i zadovoljniji od realnih koji su se puno češće žalili na manje ozljede, umor ili upale mišića.

Znanstvenicima nije preostalo ništa drugo već da zaključe kako je snaga pozitivnog razmišljanja uistinu velika i ključna ne samo za treniranje, već i općenito u životu. 

Naime, osobe koje se vesele životu i pozitivno razmišljaju puno će brže i lakše podnijeti i prijeći sve prepreke i probleme koje život stavi pred njih, a uz to će se i bolje osjećati.

Recept za uspjeh i sreću je, očito, vrlo jednostavan - vjerujte u sebe!

18.04.2017. 18:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh