« Hi-tech
objavljeno prije 6 godina i 10 mjeseci
WOW!

Uz Snapchat Story pratite Grand Prix utrke Formule 1

Korisnici Snapchat uredničke platforma moći će svojim fotografijama i video uradcima kreirati javne 'Priče', ali one koje ne nestanu jednom kada ih pogledate

Snapchat i Formula 1 surađuju
Snapchat i Formula 1 surađuju (Arhiva)
Više o

Formula 1

,

Snapchat Story

Bernie Ecclestone i profesionalni automobilisti FIA Formula One World Championship nemaju problema s prihvaćanjem digitalnog okruženja za utrke. Štoviše, vole koristiti nove digitalne platforme i rade na širenju socijalne medijske strategije.

U prilog tvrdnji ide nedugo potpisana globalna suradnja između Formule 1 i tvrtke Snapchat Inc., koja omogućava pomoću mobilne aplikacije stvarati slikovne priče u hodu na temu auto utrka.

Korisnici Snapchat uredničke platforma moći će svojim fotografijama i video uradcima kreirati javne 'Priče', ali one koje ne nestanu jednom kada ih pogledate. Predviđeno je pokrivanje digitalnom komunikacijom Grand Prix utrke Formule 1 u Singapuru, Japanu, SAD-u, Meksiku, Brazilu i Abu Dhabiju.

„Ovo je prvi korak ka širenju naše socijalne medijske strategije. Od samog početka želimo raditi s partnerima kako bi fanovima pokazali da je Formula 1, nevjerojatna kombinacija tehnologije i individualnog talenta. Snap se izvrsno uklapa u našu strategija razvoja sporta na nekoliko digitalnih platformi", rekao je Frank Arthofer, direktor digitalne platforme F1

Snapchat ima više od 166 milijuna dnevno aktivnih korisnika na globalnoj razini. Stvaraju svakodnevno više od 3 milijarde 'snapova' (videozapisa i fotografija) kamerama svojih pametnih telefona.

Piše: Sanja Ledinek
20.07.2017. 09:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh