« Hi-tech
objavljeno prije 6 godina i 1 mjesec
COOL

Uz Google Play Instant možete jednostavno isprobati igru bez preuzimanja

Ovo pruža bolju predodžbu o oglasima i kupnjama putem aplikacije prije nego što se preuzme puna inačica igre

Google Play Instant je potencijalno genijalna stvar
Google Play Instant je potencijalno genijalna stvar (Google)
Više o

Google Play

,

Google Play Instant

Nakon što je Google pokrenuo značajku "Instant Apps", sada su na Konferenciji razvojnih programera (GDC 2018), održanoj u San Franciscu, dodali i značajku Google Play Instant. Omogućuje pokrenuti igre s usluge Google Play, bez potrebe za instaliranjem u uređaj. Time se štedi vrijeme i prostor.

Za nas, krajnje korisnike to je sjajan način testiranja igre, prije kupnje ili instaliranja. Također pruža bolju predodžbu o oglasima i kupnjama putem aplikacije prije nego što se preuzme puna inačica igre.

Google Play Instant značajka sada je dostupna u odjeljku 'Instant Games' u Trgovini Google Play. Međutim, dostupno je samo nekoliko igara koje trenutačno omogućuju igračima da isprobaju demo prije preuzimanja naslova. Možete isprobati Clash Royale, Words with Friends 2, Bubble Witch 3 Saga, Panda Pop, Jam City, MZ i Hothead

Google je obećao da će se u narednim tjednima i mjesecima dodati još više naslova. Osim toga, u aplikaciji Google Play igre, prikazat će se i vijesti te videozapisi s YouTubea koji se odnose na igru kako bi zainteresirani igrači dobili više informacija.

Piše: Sanja Ledinek
31.03.2018. 09:44:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh