Metro-portal.hr

objavljeno 31.03.2018. 09:44:00
COOL

Uz Google Play Instant možete jednostavno isprobati igru bez preuzimanja

Ovo pruža bolju predodžbu o oglasima i kupnjama putem aplikacije prije nego što se preuzme puna inačica igre

Google Play Instant je potencijalno genijalna stvar
Google Play Instant je potencijalno genijalna stvar (Google)

Nakon što je Google pokrenuo značajku "Instant Apps", sada su na Konferenciji razvojnih programera (GDC 2018), održanoj u San Franciscu, dodali i značajku Google Play Instant. Omogućuje pokrenuti igre s usluge Google Play, bez potrebe za instaliranjem u uređaj. Time se štedi vrijeme i prostor.

Za nas, krajnje korisnike to je sjajan način testiranja igre, prije kupnje ili instaliranja. Također pruža bolju predodžbu o oglasima i kupnjama putem aplikacije prije nego što se preuzme puna inačica igre.

Google Play Instant značajka sada je dostupna u odjeljku 'Instant Games' u Trgovini Google Play. Međutim, dostupno je samo nekoliko igara koje trenutačno omogućuju igračima da isprobaju demo prije preuzimanja naslova. Možete isprobati Clash Royale, Words with Friends 2, Bubble Witch 3 Saga, Panda Pop, Jam City, MZ i Hothead

Google je obećao da će se u narednim tjednima i mjesecima dodati još više naslova. Osim toga, u aplikaciji Google Play igre, prikazat će se i vijesti te videozapisi s YouTubea koji se odnose na igru kako bi zainteresirani igrači dobili više informacija.

Piše: Sanja Ledinek
31.03.2018. 09:44:00
http://metro-portal.hr/uz-google-play-instant-mozete-jednostavno-isprobati-igru-bez-preuzimanja/111224/