« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca
SAVJETI

Usrećite se za deset minuta!

Svi smo mi jako nestrpljivi iako znamo da promjene ne dolaze preko noći, donosimo vam nekoliko savjeta kako se usrećiti u samo nekoliko minuta

Deset minuta meditacije će vas usrećiti
Deset minuta meditacije će vas usrećiti (Dreamstime)
Više o

sreća

,

shopping

,

meditacija

,

vježbanje

,

čitanje

Glavni preduvjet za postizanje apsolutnog zadovoljstva samim sobom je unutarnja harmonija, no pošto je za to potrebno puno vremena i truda, a svi smo mi jako nestrpljivi iako znamo da promjene ne dolaze preko noći, donosimo vam nekoliko savjeta kako se usrećiti u samo nekoliko minuta.

Čitajte - Deset minuta je možda premalo vremena za knjigu, no dovoljno je za listanje nekog lakog štiva, časopisa o svijetu mega-popularnih glumaca, manekenki i pjevača. Spletke, lažni glamur te tko-je-s kime i tko-je-koga pružit će vam kratkotrajno utočište od vlastitih životnih nedaća.

Kupujte - Šoping lijeći sve probleme, a čak ne morate napustit udobnost svog doma da uživate u blagodatima kupovine. Pretraživanje artikala na nekoj on-line trgovini zamijenit će razgledavanje izloga u šoping centrima, a ako vam se neki predmet svidi možete ga i kupiti bez da ste izašli iz kuće.

Meditirajte - Možda vam ovo zvuči kao "idiotski" potez, ali nemate što izgubiti osim deset minuta svog života - mala cijena za potencijalno postizanje zadovoljstva. Opustite se, zažmirite i duboko dišite, najgore što se može dogodit jest da zadrijemate, a svi znamo da u tome nema niša loše.

Neka vas netko izmasira - Zamolite nekog od ukućana da vam razbije sve bolne čvorove u leđima, to za posljedicu ima jačanje cirkulacije krvi u mozak što pak rezultira popravljanjem raspoloženja.

Počastite se - Život se ne sastoji samo od odricanja stoga se razveselite nekom ukusnom, ali zabranjenom slasticom. Krišku kolača ili red tamne čokolade mogu učiniti čuda vašem psihološkom stanju

Slušajte glazbu - Nekoliko pjesama omiljenog benda ili izvođača može vas oraspoložiti i dati vam injekciju prijeko potrebne energije.

Telefonirajte - Deset minuta je možda premalo vremena da saznate sve novosti, ali je dovoljno da se požalite prijateljima na probleme koji vas more, a možete saznati i neki novi trač koji će vam vratiti smiješak na lice.

Vježbajte - Osim što ćete se riješiti stresa, tjelovježbom pridonosite vlastitom zdravlju ali i vitkoj liniji.

02.03.2015. 16:23:24
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh