« Žene
objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca
SAVJETI

Usrećite dragog na jednostavan način

Muškarci su, zapravo, prilično jednostavna i predvidljiva bića koja je lako usrećiti ako znate kako, pa pročitajte ove savjete

Muškarci nisu tako komplicirani
Muškarci nisu tako komplicirani (Shutterstock)
Više o

sreća

,

ljubav

,

žene

,

veze

,

savjeti

,

muškarci

Muškarce nije tako teško usrećiti, tvrdi Robert Manni, autor bestsellera The Guys' Guy's Guide to Love, koji je objavio svoj popis pet jednostavnih stvari koje će lako i brzo zadovoljiti bilo kojeg muškarca.

Na prvom su mjestu, pogađate, hrana i piće. Iako muškarci u prosjeku nisu pretjerano izbirljivi po tom pitanju, uvijek imaju neke omiljene stvari koje će jesti u bilo kojem trenutku. Stoga, pratite što naručuje u restoranu i kad ga poželite iznenaditi, napravite mu to jelo i bit će presretan.

Čist stan sljedeća je stvar koja će oduševiti muškarca. Sami nisu pretjerano uredni, uz časne iznimke, no obožavaju uredan stan, čistu kupaonicu i mirisnu posteljinu. Nije teško, slažete li se?

Muškarce kroz život vodi njihov ego i u većini slučajeva su prilično nesigurni u sebe. Ako im pokažete da imate povjerenja u njih, samopouzdanje će im se drastično podići, što će se sjajno odraziti na vašu vezu.

Ako uz sve ovo pokažete i strpljenje i razumijevanje za njihovu obitelj i prijatelje, postat ćete žena iz snova i nema toga što neće učiniti za vas.

No, ako želite zaraditi status obožavanje božice, nedostaje još samo jedan detalj - seks. Muškarci su bića navika, i kad jednom shvatite što ih najviše pali, tron je vaš

 

27.12.2013. 09:04:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh