Metro-portal.hr

objavljeno 27.12.2013. 09:04:00
SAVJETI

Usrećite dragog na jednostavan način

Muškarci su, zapravo, prilično jednostavna i predvidljiva bića koja je lako usrećiti ako znate kako, pa pročitajte ove savjete

Muškarci nisu tako komplicirani
Muškarci nisu tako komplicirani (Shutterstock)

Muškarce nije tako teško usrećiti, tvrdi Robert Manni, autor bestsellera The Guys' Guy's Guide to Love, koji je objavio svoj popis pet jednostavnih stvari koje će lako i brzo zadovoljiti bilo kojeg muškarca.

Na prvom su mjestu, pogađate, hrana i piće. Iako muškarci u prosjeku nisu pretjerano izbirljivi po tom pitanju, uvijek imaju neke omiljene stvari koje će jesti u bilo kojem trenutku. Stoga, pratite što naručuje u restoranu i kad ga poželite iznenaditi, napravite mu to jelo i bit će presretan.

Čist stan sljedeća je stvar koja će oduševiti muškarca. Sami nisu pretjerano uredni, uz časne iznimke, no obožavaju uredan stan, čistu kupaonicu i mirisnu posteljinu. Nije teško, slažete li se?

Muškarce kroz život vodi njihov ego i u većini slučajeva su prilično nesigurni u sebe. Ako im pokažete da imate povjerenja u njih, samopouzdanje će im se drastično podići, što će se sjajno odraziti na vašu vezu.

Ako uz sve ovo pokažete i strpljenje i razumijevanje za njihovu obitelj i prijatelje, postat ćete žena iz snova i nema toga što neće učiniti za vas.

No, ako želite zaraditi status obožavanje božice, nedostaje još samo jedan detalj - seks. Muškarci su bića navika, i kad jednom shvatite što ih najviše pali, tron je vaš

 

27.12.2013. 09:04:00
http://metro-portal.hr/usrecite-dragog-na-jednostavan-nacin/82376/