« Fun
objavljeno prije 11 godina i 5 mjeseci
TOO!

Uspjela ishoditi zabranu pristupa roditeljima

Početkom prosinca sutkinja Jody Luebbers presudila je u njezinu korist te roditeljima rekla da se do rujna 2013. kćeri ne smiju približiti na manje od 150 metara

Kako naći malo mira :)
Kako naći malo mira :) (Shutterstock)
Više o

tužba

,

roditelji

,

zabrana pristupa

Roditelji 21-godišnje američke studentice teatrologije dobili su sudsku zabranu približavanja kćeri jer je uspjela sutkinju uvjeriti kako joj oni žele kontrolirati sve aspekte svakodnevnog života.

Aubrey Ireland darovita je studentica teatrologije na konzervatoriju u Cincinnatiju i često dobiva glavne uloge u fakultetskim mjuziklima. No najnoviji uspjeh nije ostvarila na tom prestižnom konzervatoriju nego na sudu.

Tužila je roditelje i tražila zabranu približavanja. Početkom prosinca sutkinja Jody Luebbers presudila je u njezinu korist te roditeljima rekla da se do rujna 2013. jedinici ne smiju približiti na manje od 150 metara.

Jedna od najboljih studentica tužila je roditelje kad je shvatila da su na njezino računalo i telefon instalirali nadzorni softver. Nenajavljeni su je posjećivali, a znali su potegnuti i tisuću kilometara od kuće u Kansasu do Cincnnatija radi razgovora sa šefom njezine katedre.

Optuživali su je da je promiskuitetna, da se drogira te da ima mentalnih problema. Stvar je išla dotle da su čak razmišljali o tome da je sudskim putem natjeraju na liječenje.

29.12.2012. 11:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    urbanjungle
    30.12.2012. 17:49
    Ovo moram svojoj ženi predložit
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh