« Život
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
SPONZORIRANI ČLANAK

Uronite u svijet najfinijih Franck premium čajeva

Čaj, nevjerojatan dar prirode, već 4.000 godina pruža trenutke opuštanja i zadovoljstva te pozitivno utječe na zdravlje

Fotografija vijesti
Više o

crni čaj

,

zeleni čaj

,

Franck

,

premium čaj

,

voćni čaj

,

gunpowder

Premium čajevi rade se od pažljivo biranih listića i pupoljaka, koji se potom prirodno suše kako bi se osigurala najviša kvaliteta čaja i sačuvali vrijedni sastojci - esencijalna ulja koja im daju poznat, besprijekoran okus i izražen miris.

Franck, lider u inovacijama uvijek posvećen osluškivanju potreba kupaca, prepoznao je da su hrvatskom tržištu potrebni premium čajevi; stoga su Franckovi stručnjaci dugo tražili najfinije i najrjeđe vrste čajeva kojima će potrošači istančanog nepca biti zadovoljni. Na kraju su stvorena 3 vrhunska čaja: crni čaj Earl Grey, voćni čaj Fruity i zeleni čaj Gunpowder. Upoznajte se s njima.

Crni čaj Earl Grey

Pravi je crni biser među čajevima. Sićušne trakice probranih listića obogaćene su profinjenim mirisom bergamot-naranče, mirisnoga citrusnog voća, koji čaju daje snažan i nezaboravan okus.

Voćni čaj Fruity

Komadići pravog voća, mirisni pupoljci hibiskusa te čarobne note cimeta i vanilije zaslužni su za njegov slatkast okus i egzotično dekadentan miris.

Zeleni čaj Gunpowder

Nefermentirani zeleni listići tek su lagano prosušeni i potom zamotani u malene gunpowder-perlice koje se nježno odmotavaju u toploj vodi, otpuštajući pritom istančan okus. Čaj sadrži i visok udio antioksidansa koji u potpunosti štite tijelo od slobodnih radikala.

Budući da je izuzetno važno čuvati čaj od štetnog djelovanja svjetlosti, zraka i vlage, Franckovi premium čajevi pohranjeni su u iznimno atraktivnim aluminijskim kutijicama koje im osiguravaju maksimalnu kvalitetu te dugotrajnost mirisa i okusa. Natočite si šalicu ovih jedinstvenih čajeva. Vaš um i tijelo bit će vam zahvalni.

Sve o Franck čajevima možete pročitati na njihovim stranicama.

02.03.2010. 07:44:16
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh