« Hi-tech
objavljeno prije 2 godine i 6 mjeseci
NOVOSTI

Upoznajte Watch GT 3

Huawei podiže GT seriju pametnih satova na višu razinu - upoznajte Watch GT 3

Watch GT 3
Watch GT 3 (Huawei)
Više o

Huawei

,

pametni sat

,

Watch GT 3

Huawei Watch GT 3 mami poglede svojim dizajnom i estetikom te donosi trajanje baterije od 2 tjedna. Značajke Watch GT 3 pametnog sata nude prilagođeno stručno i sportsko planiranje aktivnosti kako bi potaknuo korisnike na brigu o svom zdravlju i pomogao im pronaći sportsku disciplinu koja odgovara njihovom stilu.

Nosivi uređaji su sve popularniji te ih ljudi rado nose kao modne dodatke. Osim što su ugodni oku, pametni satovi svojim brojnim funkcijama potiču korisnika na brigu o vlastitom zdravlju.

Klasičan dizajn

Huawei Watch GT 3 lansiran je prošlog tjedna uz Huawei nova 9, a dostupan je u dvije veličine, 46mm i 42mm, a oba modela imaju izrazitu sličnost s tradicionalnim, elegantnim satovima. Iako su oba modela lagana (42,6 grama odnosno 35 grama), 42mm Watch GT 3 je ipak nešto tanji, što ga čini savršenim izborom za korisnike koji preferiraju diskretnije dodatke.

Što se tiče materijala i izrade, prednje kućište Huawei Watch GT 3 serije izrađeno je od laganog i čvrstog nehrđajućeg čelika koji je otporan na toplinu i hladnoću. Stražnje kućište izrađeno je od kompozitnog materijala dodatno ojačanim polimernim vlaknima.

Obje verzije Huawei Watch GT 3 pametnog sata, 46mm i 42mm, od prethodnih se modela znatno razlikuju po veličini. Novi Watch GT 3 dolazi s većim zaslonom i 3D ultra čistim zakrivljenim staklom koje pruža dodatni vizualni ugođaj.

Po prvi put u povijesti GT serije, Huawei Watch GT 3 dolazi s rotirajućom krunicom i taktilnim povratnim informacijama pružajući korisniku potpuno novo pametno i uzbudljivo interaktivno iskustvo korištenja prilikom biranja izbornika ili podešavanja funkcija.

Kako bi korisnicima pružio personalizirano iskustvo, novi Huawei Watch GT 3 pametni sat podržava čak 10.000 različitih zaslona sata. Korisnik može odabrati zaslon ovisno o trenutnom raspoloženju ili odjeći koju nosi. Bilo da korisnik ide u teretanu, ili na svečanu večeru, postoji pozadinski zaslon koji će se uklopiti u svaku priliku. Štoviše, korisnik može birati između raznih remena koje se lako mijenjaju, uključujući remen od nehrđajućeg čelika, remen od fluoroelastomera, kožni remen, remen od najlona (dostupan u živim bojama) te Milanese remen dizajniran isključivo za Huawei Watch GT 3 42mm pametni sat.

Pouzdan i visoko učinkovit osobni asistent

Bez snažne baterije ne bi bilo moguće iskoristiti sve funkcije ovog pametnog sata. Huawei Watch GT 3 ima snažnu bateriju koja traje 14 dana na satu od 46mm i 7 dana na satu od 42mm. Ovaj pametni sat dizajniran je za aktivne korisnike koji su uvijek u pokretu, a korisnici mogu koristiti i opciju bežičnog punjenja.

Unaprjeđen vijek trajanja baterija i bežične opcije punjenja, omogućit će korisnicima neometano korištenje Huawei Watch GT 3 pametnog sata u bilo kojem trenutku.

Unaprjeđeno praćenje zdravlja

Huawei Watch GT 3 pametni sat podržava TruSeenTM tehnologiju praćenja otkucaja srca 5. generacije, koja omogućuje i poboljšani cjelodnevni nadzor zasićenosti kisika u krvi. Štoviše, novi GT 3 pametni sat ima ergonomski dizajnirano 2.5D stražnje kućište, s pažljivo poliranim zakrivljenim staklom, koje savršeno leži s kosti zapešća. Osim što je udoban za nošenje, Watch GT 3 pametni sat poboljšava kvalitetu signala otkucaja srca te smanjuje osjetljivost uređaja na vanjsko svijetlo.

Znanost, tehnologija i zdravlje

Kao osobni pomoćnik koji vodi brigu o zdravlju svojeg korisnika, Huawei Watch GT 3 opremljen je cjelodnevnim nadzorom zasićenosti kisika u krvi i mjerenjem temperature kože. Osim cjelodnevnog praćenja otkucaja srca, Watch GT 3 pametni sat također prati korisnikovo disanje i razinu stresa. Tehnologija praćenja spavanja Huawei TrueSleep 2.0 pruža kompletnu analizu sna te korisniku nudi prijedloge za poboljšanje kvalitete spavanja.

Za dobro zdravlje potreban je dobar balans u životu. Kako bi ostali na pravom putu ka zdravom načinu života, Huawei Health aplikacija korisnicima omogućuje praćenje personaliziranih podsjetnika o zdravlju. Unatoč užurbanom načinu života korisnika, Huawei Watch GT 3 omogućuje praćenje dnevnog unosa vode, podsjeća kada je vrijeme za popiti lijek, prati vježbanje te korisnika podsjeća da je vrijeme za spavanje. Huawei Watch GT 3 brine da njegovi korisnici prate zdrave životne navike.

Trener na zapešću korisnika

Huawei Watch GT 3 pametni sat nudi više od 100 načina vježbanja, uključujući i onih 18 profesionalnih, tako da korisnik može istražiti različite sportske discipline i pronaći onu koja mu najviše odgovara. Planovi treninga prilagođeni su fizičkom stanju korisnika te njegovim navikama vježbanja. Korisnicima je omogućeno postavljanje vlastitih ciljeva treninga te praćenje istih u aplikaciji Huawei Health. Tijekom treninga korisnika, Huawei Watch GT 3 pametni sat pruža glasovni podsjetnik o trenutnom cilju i statusu treninga, a nudi i povratne informacije o napretku i kondiciji korisnika.

Huawei Watch GT 3 pametni sat kompatibilan je s 30 aplikacija, uključujući najpoznatije fitness aplikacije, pružajući korisniku poboljšano iskustvo korištenja.

Za ljubitelje treninga na otvorenom omogućeno je napredno GPS praćenje pomoću dvofrekventnog GPS sustava.

Kako je najavljeno na regionalnom lansiranju, Watch GT 3 od 46mm dolazi po preporučenoj cijeni od 349 eura, a Watch GT 3 od 42mm po cijeni od 329 eura.

Huawei nova 9

Prošlog tjedna regionalno je lansiran Huaweijev najnoviji pametni telefon - Huawei nova 9. Ovaj pametni urađaj dostupan je u prednarudžbi uz odličnu pogodnost za sve korisnike. Korisnici koji prednaruče ovaj pametni uređaj do 1. studenog dobit će poklon u vrijednosti od 1.199,00 HRK - Huaweijeve najnovije FreeBuds 4 slušalice. Dodatno, postojeći korisnici tijekom perioda prednarudžbe mogu ostvariti i pravo na besplatnu zamjenu zaslona u slučaju njegovog oštećenja u idućih 12 mjeseci. Preporučena maloprodajna cijena Huawei nova 9 pametnog telefona je 3.899,00 HRK, a uređaj dolazi u dvije predivne boje - Starry Blue (plavoj) te Black (crnoj).

28.10.2021. 09:31:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    kovač
    29.10.2021. 11:06
    mali je beba!! imam gt2 šest mjeseci lijep, radi super, drži baterija ma mali je da ti srce stane, 100/10!!!
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh