« Seks
objavljeno prije 1 godinu i 3 mjeseca
MA DA?

Uleti koji pale

Da, znamo da je svjetsko prvenstvo i da je većina muškaraca fokusirana na utakmice... ali što je s onima koji ne vole nogomet (a ima ih) i rado bi se družili?

NE, ovo ne pali sigurno...
NE, ovo ne pali sigurno... (Arhiva)
Više o

žene

,

muškarci

,

upoznavanje

,

uleti

Dakle, situacija je ozbiljna... već se niti ne sjećate kad ste imali curu, neće vas pa vas neće, a sad je još i prvenstvo i morate gledati utakmice s frendovima... ili baš ne? Naime, vjerovali vi to ili ne, i dalje se može nekome uletjeti i ostati živ (i bez šamara, naravno)...

Naime, istraživanje na jednoj stranici tog tipa pokazalo je da rečenice poput 'Vjeruješ li u ljubav na prvi pogled ili da se došećem ponovno?' odnijele su pobjedu. No s rečenicom 'Izgubio sam onaj osjećaj ljubavi, hoćeš li mi pomoći da ga vratim?' vjerojatno ćete ostati sami, barem tu noć.

Čak četiri od deset žena još uvijek je u vezi s muškarcima koji su ih dignuli na foru duhovitim uletom, a 59 posto ispitanica priznalo je da voli zabavne ulete.

Glasnogovornik tvrtke koja je provela istraživanje rekao je: 'Žene vole duhovite muškarce, a blesavi  ulet dobar je početak. Duhovito upucavanje odaje muškarca sa samopouzdanjem, a žene vole upravo takve. Prolaze i osjećajne i pametne rečenice. No ima i onih koje je najbolje prešutjeti!'

Sudeći po tome što se ista rečenica nalazi na popisu najboljih i na popisu najgorih uleta, jedino što možemo zaključiti jest da svatko ima svoj ukus, a on je ponekad zbilja upitan!

03.12.2022. 20:21:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh