Metro-portal.hr

objavljeno 03.12.2022. 20:21:00
MA DA?

Uleti koji pale

Da, znamo da je svjetsko prvenstvo i da je većina muškaraca fokusirana na utakmice... ali što je s onima koji ne vole nogomet (a ima ih) i rado bi se družili?

NE, ovo ne pali sigurno...
NE, ovo ne pali sigurno... (Arhiva)

Dakle, situacija je ozbiljna... već se niti ne sjećate kad ste imali curu, neće vas pa vas neće, a sad je još i prvenstvo i morate gledati utakmice s frendovima... ili baš ne? Naime, vjerovali vi to ili ne, i dalje se može nekome uletjeti i ostati živ (i bez šamara, naravno)...

Naime, istraživanje na jednoj stranici tog tipa pokazalo je da rečenice poput 'Vjeruješ li u ljubav na prvi pogled ili da se došećem ponovno?' odnijele su pobjedu. No s rečenicom 'Izgubio sam onaj osjećaj ljubavi, hoćeš li mi pomoći da ga vratim?' vjerojatno ćete ostati sami, barem tu noć.

Čak četiri od deset žena još uvijek je u vezi s muškarcima koji su ih dignuli na foru duhovitim uletom, a 59 posto ispitanica priznalo je da voli zabavne ulete.

Glasnogovornik tvrtke koja je provela istraživanje rekao je: 'Žene vole duhovite muškarce, a blesavi  ulet dobar je početak. Duhovito upucavanje odaje muškarca sa samopouzdanjem, a žene vole upravo takve. Prolaze i osjećajne i pametne rečenice. No ima i onih koje je najbolje prešutjeti!'

Sudeći po tome što se ista rečenica nalazi na popisu najboljih i na popisu najgorih uleta, jedino što možemo zaključiti jest da svatko ima svoj ukus, a on je ponekad zbilja upitan!

03.12.2022. 20:21:00
http://metro-portal.hr/uleti-koji-pale/140258/