« Glazba
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
AQUARIUS ZAGREB

Ulaznice za Dubiozu od danas u prodaji

Prema potvrđenim dolascima na Facebook eventu koncert je već rasprodan, pa nemojte čekati s ulaznicama

Dubioza Kolektiv
Dubioza Kolektiv (Aquarius - Dubioza)
Više o

Zagreb

,

Dubioza kolektiv

,

koncert

,

znanstvena istraživanja

,

cjepivo protiv malarije

Prije nekoliko dana najavljen je veliki koncert Dubioze Kolektiva 29. listopada u zagrebačkom Aquariusu i nakon službene najave razbuktao se nevjerojatan interes za ulaznicama. U ovom trenutku najangažiranija koncertna grupa pobire dokaze svoje moći među publikom koja iz dana u dan broji sve više članova jer sudeći prema stanju na Facebook eventu, koncert je već gotovo rasprodan, a da prodaja ulaznica nije niti počela.

„Kad će te karte??? Trebam, karte! Daaaaa!" samo su neke od rečenica koje internetom  pišu nestrpljivi fanovi jer još uvijek nije objavljena informacija o prodaji ulaznica. Napokon donosimo informacije o najpoželjnijim ulaznicama u Zagrebu. Ulaz za sebe i prijatelje na ovaj koncert osigurajte već danas, 5. listopada, po cijeni od 80 kn na sljedećim prodajnim mjestima: Aquarius shop (Varšavska 13), knjižara Rockmark (Berislavićeva 13) i blagajna kluba Aquarius. Cijena ulaznice na dan koncerta iznosit će 100 kn ali prema svim naznakama taj dan na blagajni kluba neće biti nikoga jer će klub biti već odavno rasprodan.

bg_location_zagreb__44f.jpg
Aquarius

Dubioza Kolektiv prošli je tjedan doslovno vladala MTV-em i to novim spotom za pjesmu Walter koji je premijerno bio prikazan 27. rujna. Singl Walter jedan je od hitova s albuma „5 do 12". U spotu se osim članova benda pojavljuje i doajen bosansko-hercegovačkog glumišta, Vlado Jokanović, koji tumači lik Waltera - ostarjelog i posrnulog super-heroja kojeg je pregazilo vrijeme.

"Ne mislim da je spot tužan, potpuno je realan. Jedini cilj bio nam je da pokažemo da neće doći novi vođa, izbavitelj, Mesija, drug Tito... Walter je oronuli penzioner koji zadnjih mjeseci nije dobio penziju. Ako hoćete pomoći Walteru, a i sebi, izađite 3. listopada i glasajte. To je jedini način da promijenite stanje u ovoj zemlji" - povodom premijere spota izjavio je Brano Jakubović, član benda.

Požurite po svoju ulaznicu jer za ovaj koncert se ne čeka zadnji dan.

Pretprodajna mjesta:
Aquarius shop - Varšavska 13, od 8 - 20h i subotom od 8 - 15h
Rockmark - Berislavićeva 9 - 20h, subotom od 10 - 14h
Aquarius klub -  Aleja Matije Ljubeka bb

05.10.2010. 13:57:18
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh