« Glazba
objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci
VIRTUOZI GITARE

Alen Brentini i Ivan Mihaljević prije Richiea Kotzena u Boogaloou

Na zagrebačkom koncertu Richiea Kotzena u Booglaoou, podršku slavnom gitaristu pružit će domaći gitaristi Alen Brentini i Ivan Mihaljević

Alen Brentini
Alen Brentini (Richie Kotzen)
Više o

Zagreb

,

Boogaloo

,

raketni sustav jars

,

bend

,

Harvey Norman

,

otvaranje

Richiea Kotzena, koji će nastupiti 18. studenog u Zagrebu, u klubu Boogaloo u okviru svoje ovogodišnje svjetske 'Peace Sign' turneje, supportirat će i dva domaća velemajstora gitare.

Alen Brentini, riječki gitarista, kompozitor i pjevač, na pozornici Boogaloo-a nastupit će sa svojim međunarodnim bendom u sastavu Michael T.Ross (Lita Ford, Hardline,Angel...) - klavijature, Piero Trevisan (La Famiglia Superstar) - bass, Marko Duvnjak - bubnjevi.

Ovaj nastup je dio Europske turneje na kojoj će nastupiti u Italiji, Austriji, Švicarskoj, Sloveniji i Hrvatskoj, a koju će nastaviti u siječnju koncertima 'preko bare' u Los Angelesu, San Franciscu, Las Vegasu i Anaheimu (Namm Show 2011.).

ivan.jpg
Ivan Mihaljević

Uskoro ćemo imati prilike čuti novi single 'Ride your dreams' koji je najava novog materijala koji za sada nosi isti radni naziv kao i single.

Ivan Mihaljević i njegovi Side Effects također će upotpuniti ovu gitarističku feštu. Inače stalni član poznate grupe Hard Time, Ivan se ovih dana vratio sa trećim mjestom na gitarističkom natjecanju u Bukureštu, a novi solo album „Destination unknown" upravo izlazi za talijansku diskografsku kuću SG records.

kotzen-promo2__249.jpg
Richie Kotzen

Kao i Richie Kotzen, i Alen i Ivan odlični su pjevači što ih dodatno izdvaja iz standardne 'gitarističke ponude' i sigurno će dobro zagrijati publiku za Kotzen-ov show.

Odlična prodaja ulaznica nagovješta sjajnu gitarističku večer u Boogaloo-u. Ulaznice po cijeni od 165 kuna potražite u sustavu Eventima.

 

 

05.10.2010. 14:32:20
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh