« Zagreb
objavljeno prije 15 godina i 9 mjeseci

Uhićeni dileri kokaina

Pali i mladi samoborski plantažeri

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Nikša Stipaničev/CROPIX )
Više o

marihuana

,

kokain

,

dileri

Zagrebačka policija uhitila je 42-godišnjeg dilera kod kojega je pronašla više od 400 grama kokaina koji je prodavao po cijeni od 500 kuna po gramu, a u još dvjema akcijama zaplijenjeno je još deset grama kokaina i otkivena manja plantaža marihuane.

Policija je danas izvijestila da je 42-godišnjaka uhitila u ponedjeljak navečer u Novom Zagrebu kada je kod njega pronađeno oko 16 grama kokaina. U njegovu stanu je potom pronađeno pet vrećica s ukupno 361 gramom kokaina te još dva paketića s ukupno 52 grama tvari za koju se sumnja da je kokain. Pronađeni su i digitalna vaga, tanjuri i mlinac za kavu s tragovima kokaina.

Za sada se ne zna gdje je i od koga diler nabavio veću količinu droge.

U drugoj akciji na Črnomercu kod dvojice muškaraca, u dobi od 62 i 20 godina, pronađeno je deset grama kokaina, ali i više desetaka krivotvorenih i bianco kreditnih kartica.

Samoborski policajci su, pak, uhvatili dvojicu 17-godišnjaka koji su u srpnju ove godine na zapuštenom zemljištu posadili marihuanu, odnosno indijsku konoplju. Plantaža je otkrivena nakon što je jučer iza ponoći prilikom legitimiranja kod jednog od njih pronađeno 13 stabljika konoplje.

Maloljetnici su policiju potom odveli do plantaže na kojoj je pronađeno sedam sadnica konoplje, a u stanu jednog od njih pronađene su još četiri sjemenke marihuane.

Svi uhićeni u trima policijskim akcijama privedeni su u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu. (HINA)

17.09.2008. 19:44:15
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh