« Život
objavljeno prije 15 godina i 2 mjeseca
humanitarna akcija

Uključite se u akciju Učinimo svijet boljim

Udruga iz Slavonskog Broda poziva vas da pomognete onima kojima je najpotrebnije

Izbor iz ručnog rada članica udruge. Odaberite si unikatni modni detalj ove sezone.
Izbor iz ručnog rada članica udruge. Odaberite si unikatni modni detalj ove sezone.

Neprofitna nevladina udruga "Učinimo svijet boljim", Slavonski Brod započela je s radom u cilju širenja kulture pomaganja onima kojima je uistinu potrebna pomoć - od djece do starih, razvoja kreativnosti i jačanja civilnog društva u Hrvatskoj. Iako su tek počeli s radom u planu za ovu godinu imaju čak 3 programa: Predivni hoteli Lijepe Naše, Antistres program i "I ja sam Unique"

Treći, koji je i primaran, je velika akcija pod nazivom "I ja sam Unique". Udruga se odlučila uz sponzore koristiti i metodama samofinanciranja kako bi bili sigurni da će imati dovoljno novčanih sredstava koji su potrebni za ovaj projekt. Njihove radnice su uz puno truda i vremena dizajnirale predivne modne detalje koji će se prodavati u svrhu prikupljanja novca za program.

"I ja sam Unique" djelovat će na području Slavonskog Broda i okolice. S obzirom da je prema najnovijim statističkim podacima državnog ureda za statistiku objavljeno kako je grad Slavonski brod jedan od gradova s najviše umirovljenika u Hrvatskoj (1145.438), odlučili su im pomoći i osigurati im kućnu njegu, opskrbljivanje namirnicama te ostale oblike pomoći i potpore za život i rad. Kako oni ne bi morali plaćati taj trud, udruga se odlučila na korak sponzoriranja i samofinanciranja.

Nadamo se kako će grad i županija također sudjelovati u ovom programu i shvatiti ovo kao veliki  problem.

Cijene ručno rađenih unikata variraju od 100-300 kuna. Tu se mogu naći predivne torbe, majice dugih i kratkih rukava, moderne trake za kosu u svim bojama, narukvice sa željenim natpisom.

Sve narudžbe mogu se slati na e-mail; usb.projects@gmail.com i na mobitel 098/264-867, željeni ručni rad na Vašu adresu stići će u roku 14 dana. Uplata se treba izvršiti na žiro-račun udruge 2402006-1100548628.

Ovim putom pozivamo sve spozore, donatore i osobe dobra srca koji se žele priključiti ovoj hvalevrijednoj akciji da kontaktiraju udrugu "Učinimo svijet boljim" i daju svoj doprinos boljem i ljepšem svijetu oko nas.

09.04.2009. 22:08:24
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Apartmani
    23.01.2010. 12:00
    cak ni nisu losi ovi radovi. svaka cast za akciju
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh