« Svijet
objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec
EKSPLOZIJA BOMBI

U terorističkom napadu u Siriji poginulo više od 20 ljudi

"Više od 20 osoba, među kojima veliki broj pripadnika snaga sigurnosti, poginulo je u snažnim eksplozijama u gradu Idlibu", rekao je čelnik Sirijskog opservatorija za ljudska prava

Fotografija vijesti
Više o

eksplozija

,

teroristički napad

,

Sirija bomba

,

oružani sukob

Više od 20 ljudi ubijeno je u ponedjeljak u eksploziji dviju bombi nedaleko od zgrada državne obavještajne službe u sjevernom sirijskom gradu Idlibu, rekli su aktivisti za ljudska prava, dok službena televizija javlja da je poginulo najmanje osam osoba, javlja Hina.

"Više od 20 osoba, među kojima veliki broj pripadnika snaga sigurnosti, poginulo je u snažnim eksplozijama u gradu Idlibu. Bombe su eksplodirale pored sjedišta obavještajnog centra zračnih snaga i zgrade vojne obavještajne službe", rekao je Rami Abdelrahman, čelnik Sirijskog opservatorija za ljudska prava.

Službena televizija je javila da je najmanje osam mrtvih, a da su deseci ljudi, vojnici i civili, ranjeni.

U nedjelju je u Damask doputovao norveški general Robert Mood, koji se nalazi na čelu UN-ove misije za nadzor primirja u Siriji, gdje su, prema izvješću državnih medija, militanti ispalili nekoliko granata na zgradu Središnje banke i ranili četiri policajca u napadu na policijsku ophodnju.

Oporbeni aktivisti su potvrdili da su se u glavnom gradu čule eksplozije i pucnjava, te kazali da je dolazak međunarodnih promatrača pomogao u smirivanju sukoba u Homsu, središtu 13-mjesečne pobune.

30.04.2012. 12:33:34
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh