« Putovanja
objavljeno prije 5 godina i 1 mjesec
SAZNAJEMO

U Termama Olimia znaju kako osnažiti obitelj

Uživanje u više od dvije tisuće četvornih metara vodenih površina, opuštanje u saunama za cijelu obitelj, animatori za djecu, sadržaji za jačanje samosvijesti, poput joge smijeha ili tai chia i još mnogo toga

Sve za obitelj u Termama Olimia
Sve za obitelj u Termama Olimia (Terme Olimia)
Više o

Terme Olimia

U većini prosječnih obitelji blagdani izgledaju otprilike ovako: žene se umore pripremajući delicije kojima će razveseliti svoje najmilije, dok ostatak obitelji traži druge načine kako upotpuniti vrijeme. Ove godine ne mora biti tako, jer su u Termama Olimia pripremili savršen blagdanski "scenarij", nakon kojeg ćete u potpunosti postati svjesni svih blagodati koje za obitelj donosi kvalitetno provedeno zajedničko vrijeme.

Osjećaj identiteta i pripadanja, što je važan faktor u kasnijem razvoju pozitivne slike o sebi, dijete može izgraditi samo ako provodi kvalitetno vrijeme s onima koji mu pružaju sigurnost. I dok su odrasli sposobni zadržati povezanost s drugima na dulje staze, čak i kad se ne vide mjesecima, djeca to ne mogu - kako bi se osjećali voljeno i sigurno njima je, naime, potrebno provođenje kvalitetnog vremena s obitelji. Family paketi kakve su za nadolazeće blagdane pripremili u Tremama Olimia, kreirani su upravo da zadovolje tu potrebu.

S obzirom na to da se Terme Olimia mogu pohvaliti raznolikošću svojih smještajnih kapaciteta, gosti će - ovisno kakav smještaj preferiraju - moći birati gdje žele provesti odmor iz snova, koristeći, dakako, sve pogodnosti iz ovih family fun paketa. Posebne akcijske cijene trenutačno vrijede za boravak u Hotelu Breza, u kojem se nalazi i Centar zdravlja, kao o u Hotelu Sotelia koji je gostima posebno zanimljiv zbog svoje arhitekture, odnosno zelenog krova, razigrane fasade i ekspresivnog dizajna, koji se savršeno stapa s prirodom.

Bez obzira koji hotel odabrali, cijela će obitelj (uz boravak dvoje djece GRATIS!) moći uživati u svim vodenim čarima Family Wellnessa Termalija, kao i u njihovom Svijetu sauna.

Za one koji ne vole hotelski tip odmora, tu su i apartmani u selu Lipa, koji se nalaze dovoljno blizu svim wellness sadržajima Terma Olimia, a opet u idiličnom okruženju netaknute prirode.

Iskoristite i pogodnosti first minute rezervacija do 19. travnja, a više o ponudama potražite na www.terme-olimia.com.

01.04.2019. 13:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh