« Hi-tech
objavljeno prije 1 mjesec i 21 dan
COOL

U prodaji novi HONOR 90 Smart

Najnoviji HONOR 90 Smart dolazi s vrhunskom glavnom kamerom od 108 MP, dugotrajnom baterijom od 5330 mAh i zvučnicima s volumenom do 200%

HONOR 90 Smart
HONOR 90 Smart (HONOR)
Više o

HONOR 90 Smart

Nakon što je predstavljena još prošle godine, vrhunska HONOR 90 serija sada ima i novo „pojačanje", koje je od danas dostupno u prodaji i u Hrvatskoj. Najnoviji HONOR 90 Smart dolazi s vrhunskom glavnom kamerom od 108 MP1, dugotrajnom baterijom od 5330 mAh i zvučnicima s volumenom do 200%. Sa svojim dobro zaokruženim značajkama i pristupačnošću, novi HONOR 90 Smart korisnicima nudi iznimno, neprekidno korisničko iskustvo.

Baterija koja traje cijeli dan

Velika baterija od 5330 mAh2 pruža izvanredne performanse za svakodnevnu upotrebu. Sa samo jednim punjenjem, najnoviji HONOR 90 Smart može podržati do 16,6 sati video streaminga, 17,9 sati pregledavanja društvenih medija ili 37,8 sati poziva3, što ga čini pouzdanim suputnikom za korisnike koji su stalno u pokretu. Baterija ovog pametnog telefon dolazi s većom gustoćom energije i tanjim profilom, zahvaljujući HONOR-ovoj inovativnoj tehnologiji baterije, što rezultira njezinim duljim trajanjem i tanjim dizajnom uređaja. na taj se način smanjuje potreba za čestim punjenjem. Osim toga, baterija pokazuje izuzetnu dugovječnost, s mogućnošću zadržavanja više od 80% svoje sposobnosti, čak i nakon tri godine korištenja.4

Intenzivno audiovizualno iskustvo s visokokvalitetnim zaslonom

S HONOR FullView5 zaslonom od 6,8 inča6 s omjerom zaslona prema tijelu od 91,3%7, HONOR 90 Smart podržava FHD+ rezoluciju8 i dubinu boja od 16,7 milijuna boja, pružajući vizualne prikaze zapanjujuće jasnoće i živopisnih nijansi. Ispunjavajući obećanje o predanosti HONOR-a prema tehnologiji usmjerenoj na čovjeka, HONOR 90 Smart dolazi s vodećim značajkama za udobnost očiju u industriji, uključujući cirkadijalni noćni prikaz i dinamičko zatamnjenje. Uređaj je za nisku emisiju plave svjetlosti dobio i TÜV Rheinland9 certifikat, pa je HONOR 90 Smart tako prikladan za produljenu upotrebu bez naprezanja očiju, savršen za današnju digitalno pametnu generaciju koja provodi veći dio dana na svojim pametnim telefonima.

Ono što će mnoge oduševiti su napredne audio mogućnosti, zahvaljujući algoritmu za proširenje zvučnog polja i optimizaciji zvuka temeljenoj na sceni s dvostrukim stereo zvučnicima, što osigurava 200% visoku glasnoću i impresivno audio iskustvo.

Veliki kapacitet pohrane

HONOR 90 Smart dolazi i s velikim kapacitetom pohrane od 128 GB10, koji može lokalno pohraniti više od 28.000 slika, 11.000 pjesama ili 450 HD videa11. Uređaj je opremljen i s HONOR RAM Turbo (4GB+4GB)12, tehnologijom u vlasništvu HONOR-a koja premješta dio flash memorije u RAM, što znači da se 4 GB RAM-a može povećati na 8 GB, omogućujući korisnicima da s lakoćom i nesmetano nastave sa svojim zadacima.

Dostupnost

Dizajniran za publiku koja voli stil, HONOR 90 Smart dostupan je u dvije boje, ponoćno crnoj i smaragdno zelenoj13. Uređaj je dostupan u prodaji kod maloprodajnih partnera, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 249 eura, a kupci će na poklon dobiti HONOR Choice Earbuds X514.

1 108MP je parametar piksela kamere. Stvarni pikseli fotografije mogu se razlikovati ovisno o različitim načinima rada fotoaparata. Aktivacija 108MP zahtijeva ulazak u način VISOKE REZLUCIJE za iskustvo.

2 Tipična vrijednost. Nazivni kapacitet neizmjenjive baterije je 5230 mAh.

3 Podaci iz HONOR laboratorija. Specifično vrijeme korištenja može malo varirati ovisno o navikama korištenja i scenarijima.

4 Podaci iz HONOR laboratorija, testirani na temperaturi od 25°C i relativnoj vlažnosti od 45% - 80%. Podaci se temelje na teoretskim izračunima. Kapacitet baterije ostaje iznad 87% nakon 1000 životnih ciklusa. Na temelju vjerojatnosti punjenja jednom svaka 2 dana, primjenjiva baterija za ovaj mobilni telefon i dalje ima stopu zadržavanja kapaciteta baterije od preko 87% nakon 3 godine ciklusa. Stvarno iskustvo može varirati ovisno o različitim scenarijima, navikama korisnika i drugim čimbenicima.

5 HONOR FullView Display općenito se odnosi na zaslon HONOR uređaja s uskim okvirima i visokim omjerom zaslona i tijela.

6 S dizajnom zaobljenih kutova na zaslonu, dijagonalna duljina vanjskog zaslona je 6,8 inča kada se mjeri prema standardnom pravokutniku (stvarno vidljivo područje je nešto manje).

7 Podaci iz HONOR laboratorija.

8 HONOR Hyper-Transmissive Display općenito se odnosi na zaslon HONOR uređaja s uskim okvirima i visokim omjerom zaslona i tijela.

9 Zaslon je prošao TÜV Rheinland Low Blue Light (hardversko rješenje) certifikat. Ovaj proizvod nije za medicinsku upotrebu i nema terapeutske funkcije.

10 Dostupna interna pohrana može biti manja jer je dio interne pohrane zauzet softverom. Stvarni memorijski prostor može se promijeniti zbog ažuriranja aplikacija, korisničkih operacija i drugih povezanih čimbenika.

11 Podaci iz HONOR laboratorija. Kapacitet se izračunava pod pretpostavkom da su veličine datoteke svake pjesme, slike i videa 10 MB, 4 MB odnosno 250 MB. Stvarna količina datoteka može varirati ovisno o veličini datoteke.

12 Podaci iz HONOR laboratorija. Dostupna interna pohrana može biti manja jer dio zauzimaju operativni sustav i aplikacije.

13 Dostupnost boja ovisi o stanju na tržištu.

14 Ponuda vrijedi do isteka zaliha.

06.04.2024. 08:39:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh