« Glazba
objavljeno prije 12 godina
BEST OFF

U prodaji je novi album Ede Maajke - Spomen ploča

Na albumu se nalaze najpoznatiji hitovi Ede Maajke, ali u novim aranžmanima i produkciji i po prvi put odsvirani s bendom koji je Edo okupio - OSVOJITE ALBUM

Spomen Ploča
Spomen Ploča (Menart)
Više o

edo majka

,

spomen ploča

,

Adria Air Race

,

djeca rastavljenih roditelja

,

ćelavost žene

,

gubitak kose

Nakon ekskluzivne promotivne prodaje novog albuma Ede Maajke - Spomen ploča 18. lipnja u Aquariusu, od prije nekoliko dana u  prodaji je svojevrstan best of album najcjenjenijeg hip hopera na Balkanu, Ede Maajke pod nazivom 'Spomen ploča'! 

Osvojite novi album Ede Majke na Metro portalu!

Na albumu se nalaze najpoznatije pjesme/hitovi Ede Maajke, ali u novim aranžmanima i produkciji i po prvi put odsvirane s bendom koji je Edo okupio pa ih slobodno možemo predstaviti kao sasvim nove pjesme! Album je najavio singl 'Ove godine', a predstavljen  je 18.lipnja u zagrebačkom klubu Aquarius gdje je Edo publiku zapalio svojim energičnim nastupom s novim bendom. Cover za album opet je napravila Ideologija iz Sarajeva (radili su 2 zadnja Edina covera), a uskoro se očekuje i spot za pjesmu 'Ove godine'.

edo_maajka__ed3.jpg

O novom albumu i novom zvuku rekao je: "To je taj zvuk to sam ja - novi aranžmani, prepoznatljivi dijelovi s novim zaraznim bass dionicama. Ovaj best off radim da bi zaokružio nekako zadnja 4 albuma i svoje dosadašnje djelovanje na sceni. Također se vraćam svirkama s bendom, što ne znači da ću prestati raditi u DJ varijanti jer volim oboje... Također ovo je i uvod u novi materijal koji se nadam završiti što prije i koji će imati ovakav sound kakav smo uspjeli stvoriti na Spomen ploči" - pojašnjava Edo i dodaje: „Luka Zuzić je odradio nevjerojatan posao sa brass dijelovima, pogodio je točno ono što sam htio i o čemu smo razgovarali prije samog rada na ploči. Imamo i par novih stvari za širu javnost, a to su dvije pjesme sa materijala Trnokop koji je trebao biti vani prošle godine. Morali smo ih malo smekšati da bi se uklopile u ostatak albuma.

 Popis pjesama na albumu 'Spomen ploča':

1. OVE GODINE
2. SALETOVA
3. JEBO VLADU
4. FOTELJA
5. JESMO LI SAMI
6. PRŽI SE SRCE MOJE
7. ONA JE BOMBA
8. JA ODO KRAST
9. TRPAJ TRPAJ
10. TATA MAMA
11. CARE SAMO PARE
12. SRETNA DJECA
13. OLDSKUL
14. NO SIKIRIKI NO
15. SVE PROLAZI SVE

28.06.2010. 16:32:52
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh