« Putovanja
objavljeno prije 2 mjeseca i 29 dana
UŽIVANCIJA

U mjesecu žena iznenadite majku, sestru ili prijateljicu

Predlažemo da nekoliko opuštajućih dana provedete u Termama Olimia, u kojem je ožujak službeno mjesec žena pa nećete pogriješiti ako na wellness break povedete omiljene prijateljice

Počastite se!
Počastite se! (Terme Olimia)
Više o

Terme Olimia

Kada su znanstvenici u jednom istraživanju pitali ljude treće životne dobi što bi u životu učinili drugačije da mogu vratiti vrijeme unatrag, najčešći odgovori bili su vezani uz odnose s ljudima. Primjerice, većini je bilo žao što nisu provodili više vremena s roditeljima ili što su zbog obveza zapostavljali partnera i prijatelje. Nemojte da se i vama dogodi da vrijednost ljudi oko sebe spoznate tek u zalasku života. Dijelite vrijeme s dragim osobama, a za sadržaj tih trenutaka potražite inspiraciju u wellness predahu. Predlažemo da nekoliko opuštajućih dana provedete u Termama Olimia, u kojem je ožujak službeno mjesec žena pa nećete pogriješiti ako na wellness break povedete omiljene prijateljice.

Ljubičasta je boja harmonije

Već, primjerice, relaksacija uz razgovor u deset godina službeno najboljem wellnessu u Sloveniji - Wellnessu Orhidelia, ili boravak u Svijetu sauna s bogatim programima - među kojima su Gospodari vjetra apsolutni hit - učinit će puno za vaše raspoloženje, ali i zdravlje. Doživite zvuk podvodne glazbe, energiju gejzira i rijeke koja vas vodi do čarobne svjetlosne jame. Osjetite slobodu izbora na privatnoj terasi s bazenom ili predahnite u sobi s vodenim krevetima koji će vam pružiti osjećaj kao da ste na oblaku. Luksuzni interijer Wellnessa Orhidelia inspiriran crnom orhidejom, u tonovima je ljubičaste koja provjereno opušta i oslobađa pozitivne emocije. To je poznata boja sklada i harmonije koju žene obožavaju, a nastaje kada se spoje crvena, boja energije i plava, boja duhovnosti. 

Jer zaslužujete najbolje

Muškarci mogu satima pričati o nogometu i pivu, no kad trebaju razgovarati sa ženom - osobito ako je taj razgovor malo emotivniji - njihova koncentracija ne može trajati dulje od šest minuta. Razgovori s majkom, sestrom ili prijateljicom nezamjenjivi su. Mjesec žena u Termama Olimia savršena je prigoda da provedete vrijeme u društvu najdraže žene i zajedno uplovite u svijet opuštanja, jer zaslužujete samo najbolje.

Bogatstvo termalne vode i vodenih atrakcija, izvrsna ponuda, ugodan i relaksirajući interijer, mogućnosti brojnih izleta u okolici..., samo su dio bogatog sadržaja koje nudi ova popularna slovenska destinacija.

Više o ponudama Terma Olimia potražite na www.terme-olimia.com

07.03.2020. 15:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh