« Život
objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca
HE HE

U kakve se žene zaljubljuju muškarci

Muškarci imaju neke svoje kriterije koji nisu uvijek logični, a i prilično se razlikuju s prolaskom godina, pa evo nekoliko najčešćih ljubavi

Koje žene uvijek privlače muškarce
Koje žene uvijek privlače muškarce (Arhiva)
Više o

žene

,

zaljubljenost

,

muškarci

,

tipovi žena

Svaki muškarac tvrdi da ima svoj tip žene koji mu se najviše sviđa, no, istini za volju, ima ih zapravo nekoliko u koje se uvijek iznova zaljubljuje. Psiholozi su se primili prilično nezgodnog zadatka katalogiziranja tipova žena u koje se muškarci najčešće zaljubljuju, pa evo do čega su došli.

Na prvom je mjestu, očekivano, ljubav iz djetinjstva, prvo držanje za ruke, prvi poljubac i prvo slomljeno srce. Slijedi ljubav sa filma koja dolazi obično u kasnijoj fazi djetinjstva, no zapravo traje cijeli život. Svaki muškarac ima neku glumicu za kojom bi krenuo kao mali psić kad bi je slučajno sreo na cesti. 

Česte su i usputne zaljubljenosti koje se mogu dogoditi u bilo kojem trenutku i na bilo kojem mjestu - u redu u trgovini, na autobusnoj stanici, semaforu ... Jednostavno, oči se zalijepe za neku ženu koja ima magičnu privlačnost i muškarac se zaljubljuje trenutno. Kad bi mogao, odmah bi je zaprosio ... No, kako brzo dolaze, usputne zaljubljenosti i odlaze jednakom brzinom, za utjehu partnericama.

Tu su i zgodne kolegice s posla koje uvijek mogu zatražiti neku uslugu, koje se uvijek prvo pita što će jesti za gablec jer, eto, on slučajno baš sad ide u trgovinu ili što će popiti ako se nakon posla ode na piće. Neke od tih ljubavi prerastu u afere, deset posto afera u brakove, no najveći dio ostane potpuno nerealiziran.

Ne smijemo zaboraviti ljubavi s mora, kratkotrajne intenzivne romanse koje vrlo rijetko prerastu u vezu, no muškarci ih se sa sjetom sjećaju cijeli život, zaljubljenost u neku opasnu djevojku iz kvarta koju cijeli život gleda ispod oka kad god prođe i zabranjena ljubav, tj. zaljubljenost u djevojku ili ženu svog prijatelja.

Ipak, uvijek na kraju dođe i ona najfatalnija zaljubljenost - u onu pravu, koja postaje partnericom za cijeli život. Nekima za kraće, no ipak ...

30.01.2014. 09:05:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh