Metro-portal.hr

objavljeno 30.01.2014. 09:05:00
HE HE

U kakve se žene zaljubljuju muškarci

Muškarci imaju neke svoje kriterije koji nisu uvijek logični, a i prilično se razlikuju s prolaskom godina, pa evo nekoliko najčešćih ljubavi

Koje žene uvijek privlače muškarce
Koje žene uvijek privlače muškarce (Arhiva)

Svaki muškarac tvrdi da ima svoj tip žene koji mu se najviše sviđa, no, istini za volju, ima ih zapravo nekoliko u koje se uvijek iznova zaljubljuje. Psiholozi su se primili prilično nezgodnog zadatka katalogiziranja tipova žena u koje se muškarci najčešće zaljubljuju, pa evo do čega su došli.

Na prvom je mjestu, očekivano, ljubav iz djetinjstva, prvo držanje za ruke, prvi poljubac i prvo slomljeno srce. Slijedi ljubav sa filma koja dolazi obično u kasnijoj fazi djetinjstva, no zapravo traje cijeli život. Svaki muškarac ima neku glumicu za kojom bi krenuo kao mali psić kad bi je slučajno sreo na cesti. 

Česte su i usputne zaljubljenosti koje se mogu dogoditi u bilo kojem trenutku i na bilo kojem mjestu - u redu u trgovini, na autobusnoj stanici, semaforu ... Jednostavno, oči se zalijepe za neku ženu koja ima magičnu privlačnost i muškarac se zaljubljuje trenutno. Kad bi mogao, odmah bi je zaprosio ... No, kako brzo dolaze, usputne zaljubljenosti i odlaze jednakom brzinom, za utjehu partnericama.

Tu su i zgodne kolegice s posla koje uvijek mogu zatražiti neku uslugu, koje se uvijek prvo pita što će jesti za gablec jer, eto, on slučajno baš sad ide u trgovinu ili što će popiti ako se nakon posla ode na piće. Neke od tih ljubavi prerastu u afere, deset posto afera u brakove, no najveći dio ostane potpuno nerealiziran.

Ne smijemo zaboraviti ljubavi s mora, kratkotrajne intenzivne romanse koje vrlo rijetko prerastu u vezu, no muškarci ih se sa sjetom sjećaju cijeli život, zaljubljenost u neku opasnu djevojku iz kvarta koju cijeli život gleda ispod oka kad god prođe i zabranjena ljubav, tj. zaljubljenost u djevojku ili ženu svog prijatelja.

Ipak, uvijek na kraju dođe i ona najfatalnija zaljubljenost - u onu pravu, koja postaje partnericom za cijeli život. Nekima za kraće, no ipak ...

30.01.2014. 09:05:00
http://metro-portal.hr/u-kakve-se-zene-zaljubljuju-muskarci/82981/