« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina
POTRAGA

U Drnišu potraga za Antonijom Bilić - Kosor traži izručenje Paravinje

Kosor traži izručenje monstruoznog ubojice, a policija češlja teren na području Oklaja i pretražuje rijeku Krku

Fotografija vijesti
Više o

Antonia Bilić

,

Antonija Bilić

,

Dragan Paravinja

Nakon monstruoznog priznanja Dragana Paravinje da je ubio Antoniju Bilić i bacio je u rijeku Krku, Policijska uprava šibensko-kninske županije izvijestila je jutros kako nastavlja potragu za nestalom Antonijom Bilić te da će tijekom dana pretraživati teren na širem području od mjesta Oklaj prema Kistanjama uključujući i rijeku Krku.

U pretrazi terena sudjelovat će pripadnici interventne jedinice policije iz više policijskih uprava, ronioci, policijski službenici kriminalističke policije, pripadnici Gorske službe spašavanja i vatrogasci.

Predsjednica Vlade RH Jadranka Kosor razgovarala je s ministrom pravosuđa Draženom Bošnjakovićem da se poduzme sve da Paravinja bude izručen Republici Hrvatskoj i za taj zločin odgovara pred hrvatskim pravosuđem izjavio je sinć Hini glasnogovornik Vlade RH, Mladen Pavić.

Dragan Paravinja jučerje uhićen na području Republike Srpske, a tijekom ispitivanja u policiji Republike Srpske u Banjoj Luci priznao je kako je sedamnaestogodišnju Antoniju Bilić zadavio i bacio u rijeku Krku. U vezi s tim u Banjoj Luci večeras u 22 sata je konferencija za novinare na kojoj su i predstavnici Ministarstva unutarnjih poslova RH.

27.06.2011. 09:46:58
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh