« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci
ČEŠLJA SE PODRUČJE KOD KRKE

Antoniju traži preko 110 policajaca

Potraga će trajati sve do mraka, naglasila je glasnogovornica, a u slučaju pronalaska nestale Antonije policija će pravovremeno izvijestiti javnost

Antonia Bilić
Antonia Bilić (Facebook)
Više o

potraga

,

Antonija Bilić

Više od 110 pripadnika interventne policije iz više policijskih uprava, policijskih službenika krim policije i ronioca interventne policije, te 20 pripadnika Hrvatske gorske službe spašavanja i vatrogasnih postrojbi od ranog jutra pretražuju teren od Oklaja prema Kistanjama u potrazi za nestalom 17-godišnjom Antonijom Bilić iz Krički koja se 7. lipnja ukrcala u kamion na mostu preko Čikole i od tada joj se gubi svaki trag.

'Češlja' se i gornji tok rijeke Krke kojeg pretražuju ronioci interventne policije, kazala je za Hinu glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske Marica Kosor.

"Još uvijek nema nikakvih rezultata niti novih tragova, iako se pretraga terena obavlja na temelju informacija koje je policiji jučer dao Dragan Paravinja, osumnjičeni za otmicu 17-godišnje Antonie, kaže glasnogovornica Kosor.

Potraga će trajati sve do mraka, naglasila je glasnogovornica, a u slučaju pronalaska nestale Antonije policija će pravovremeno izvijestiti javnost.

Dragan Paravinja uhićen je u nedjelju nešto prije podneva na obroncima planine Motajice kod sela Donji Srđevići u sjevernoj Bosni gdje se i skrivao od četvrtka kada je za njim pokrenuta policijska potjera. Paravinja je tijekom ispitivanja koje je provela policija Republike Srpske, rekao kako je Antoniju Bilić zadavio pa je bacio u rijeku Krku.

27.06.2011. 13:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh