« Glazba
objavljeno prije 3 godine i 10 mjeseci
FESTIVALI

Tulumi za otvaranje, elektronski party i istarska vinska tura za zatvaranje Sea Stara!

Za publiku Sea Stara u četvrtak će raditi tri pozornice, već objavljene Silent Octopus i Electric Waves te Beach Groove

Bit će vruće
Bit će vruće (Arhiva)
Više o

zatvaranje

,

otvaranje

,

Sea Star 2019

Ostalo je još svega 9 dana do trećeg izdanja umaškog Sea Star festivala koji će u četvrtak, 23. svibnja biti otvoren tulumima zagrijavanja na tri od šest pozornica u laguni Stella Maris, uz potpuno slobodan ulaz za sve! Nakon što se u petak i subotu upale glamurozna glavna pozornica i sve ostale bine te festivalom protutnjaju neke od vodećih svjetskih i regionalnih glazbenih zvjezda kao što su Wu-Tang Clan, Sven Vath, Nina Kraviz, IAMDDB, Bajaga i Instruktori, Hladno pivo, Vojko V i mnogi drugi Sea Star će završiti u nedjelju 26. svibnja Closing partyjem u laguni te fantastičnim dodatnim sadržajem u više od 70 istarskih vinarija u kojima se obilježava Dan otvorenih vinskih podruma!

Za publiku Sea Stara u četvrtak će raditi tri pozornice, već objavljene Silent Octopus i Electric Waves te Beach Groove, nova pozornica posvećena najvećim komercijalnim hitovima današnjice. Za DJ pultovima Silenta i Beach Groovea naći će se DJ imena kao što su Indy, Fanatik, Kiki B., Sin i Young Leo, dok će Electric Waves biti prepušten vještinama odlične ekipe riječkih producenata i DJ-a, a vrata festivala otvoriti će se u 20 sati.

Kraj trećeg Sea Stara obilježiti će se na dosad najposebniji način. Program u Stella Marisu započeti će u nedjeljno jutro, odmah nakon kraja subotnjih nastupa, u režiji Electric Waves DJ-a i trajati će do podneva.

Poseban, izvrstan dodatni sadržaj odvija se u više od 70 istarskih vinarija u kojima se obilježava Dan otvorenih vinskih podruma. Toga dana vinari na cijelom poluotoku otvaraju vrata svojih carstava i, od jutra do večeri, nude ono najbolje iz svoje radinosti. Kompletan popis vinarija može se pronaći na stranicama Turističke zajednice Istarske županije i web stranicama Vinistre, organizatora događaja. Dan otvorenih vinskih podruma traje od 10 do 19 sati.

Pozornica Beach Groove nova je scena Sea Stara smještena odmah uz more i posvećena isključivo komercijalnoj glazbi, hitovima koji drže vrhove top lista, diktoraju trendove i bez problema preskaču stotine milijuna pregleda na You Tubeu. U tri večeri svojim će se setovima rasplesane držati DJ-i Indy, Mr. Fanatik i Viktor.

Super cijene i akcija "kupi 4, zgrabi 5" do srijede 15. svibnja!

Aktualna cijena festivalskih ulaznica po 259 kn s 35% popusta vrijediti će do srijede 15. svibnja do kraja dana! Isti dan će se završiti i popularna akcija; Kupi 4, zgrabi 5; gdje se na 4 kupljene festivalske ulaznice peta dobiva besplatno. Nepromijenjene ostaju cijene jednodnevnih ulaznica po cijeni od 169 kn, jednodnevnog VIP Golda po 400 kn i festivalske VIP Gold ulaznice po 750 kn. Kupiti se mogu na prodajnim mjestima i online u sistemima Ticketshop.hr i Entrio te na seastarfestival.com.

U ponudi je široka lepeza smještaja za sve posjetitelje Sea Star festivala. Stella Maris resort nudi premium kamp s četiri zvjezdice, u čiju cijenu je uračunato i korištenje bazena na otvorenom s morskom vodom, te bungalova, apartmana vila ili hotela koji se nalaze neposrednoj blizini festivalskog prostora. Ponude smještaja kreću se od nevjerojatnih 7€ za kamp, 8€ za bungalove i 10.8€ po osobi za noć za festivalske apartmane! Rezervacija smještaja i dodatne informacije o svim opcijama mogu se pronaći na stranici https://www.seastarfestival.com/smjestaj/.

 

14.05.2019. 14:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh