« Putovanja
objavljeno prije 5 godina
DOĐITE

Tuhi Land - nova vodena atrakcija u Termama Tuhelj

Prskalice, novi zatvoreni i otvoreni tobogani, atraktivan animacijski program - proljeće u srcu Zagorja nikad nije bilo zabavnije

Tuhi land za sve klince
Tuhi land za sve klince (Terme Tuhelj)
Više o

Terme Tuhelj

,

Tuhi land

Još jedna nova vodena atrakcija otvara se na Vodenom planetu Terma Tuhelj! Tuhi Land postat će omiljeno mjesto zabave za klince. Vodeni planet doživljava pravi „splash" redizajn sastavljen od nekoliko otvorenih i zatvorenih tobogana, brojnih prskalica te velikog vjedra koje će svakih nekoliko minuta prskati najmlađe posjetitelje.

Konstrukcija se postavlja u grijanom dječjem bazenu na vanjskom kupalištu, tako da će djeca moći uživati u vodenim atrakcijama već od konca travnja.

Ovo je nastavak kontinuiranog ulaganja Terma Tuhelj u svijet zabave za najmlađe. Naime, lani je Vodeni planet dobio vodeni grad za djecu od tri do deset godina, s brojnim prskalicama i vodenim igračkama koji se smjestio na unutarnjem kupalištu te dva adrenalinska tobogana na vanjskom kupalištu.

Sve se to savršeno uklopilo u najveće atrakcije koje su već osvojile posjetitelje ove oaze zabave u srcu Zagorja - vodenu zmiju i zatvoreni Black Hole tobogan.

Čarobni Vodeni planet s ljekovitom termalnom vodom, valovima, gejzirima, podvodnim masažama, vodenom rijekom i toboganima, u novu sezonu ulazi još atraktivniji posebno najmlađim posjetiteljima.

S novim toboganima u grijanom bazenu na vanjskom kupalištu za nezaboravnu zabavu ne morate čekati vruće ljetne dane, a čak i ako kapljice kiše iznenade, vodene atrakcije ispod zatvorene kupole pružit je jednako uzbudljivi doživljaj.

Više potražite na www.terme-tuhelj.hr.

18.04.2019. 11:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh