« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci
FINO

Trodnevna dijeta s narančama

Pripazite jeste li možda alergični na citruse, a ova se dijeta ne smije držati češće od dva puta mjesečno, u razmaku od najmanje dva tjedna

Brza detoksikacija i dijeta u jednom
Brza detoksikacija i dijeta u jednom (Shutterstock)
Više o

dijeta

,

naranče

,

najbolja dijeta

,

trodnevna dijeta

Trotjedna dijeta s narančama već je odavno osvojila tržište, no sad se pojavila i skraćena trodnevna varijanta kojom se u tom kratkom roku može izgubiti i dva do tri kilograma.

Prvi dan doručkujte komad bijelog kruha, naranču i 100 g prokuhanih pahuljica. Za ručak uz dvije šnite kruhea ide komadić lososa s limunovim sokom i zelenom salatom, a kao desert će poslužiti jedna naranča, žličica meda i 100 g jogurta.

Za večeru popržite 150 g jetrica s par šampinjona, pojedite šaku bobičastog voća s jogurtom i jednu naranču.

Drugi je dan doručak šnita kruha s malo putra na sebi, kuhano jaje i 100 ml soka od naranče, dok će za ručak biti malo kuhanog graška, salata, kruh s putrom i jedna naranča.

Večera vam donosi malo suhog mesa, pire od krumpira i dinstanu mrkvu i tikvice, uz što ide čaša jogurta, 100 g svježeg ananasa i naranča.

Doručak trećeg dana je malo obilniji, pa pojedite dvije šnite kruha s putrom, dva komadića sira i komad dinje, dok ćete za ručak pripremiti rižu s govedinom, salatu od cikle, zelja i mrkve uz jednu naranču. 

Večerajte kuhanu piletinu s paprikom, kuhanu brokulu i prokulice i naranču. 

Pripazite jeste li možda alergični na citruse, a ova se dijeta ne smije držati češće od dva puta mjesečno, u razmaku od najmanje dva tjedna.

16.08.2013. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh