« Iza ogledala
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
EKIPICA

Trilateralna komisija u Beogradu bez Kolinde

Beogradski hotel Crowne Plaza domaćin je trodnevnog sastanka notorne Trilatelarne komisije, preciznije, njene Europske grupe

Hoće li doći i osnivač David Rockefeller?
Hoće li doći i osnivač David Rockefeller? (Arhiva)
Više o

Beograd

,

Kolinda Grabar-Kitarović

,

David Rockefeller

,

Marijan Hanžeković

,

Trilateralna komisija

,

Crowne Plaza

,

Franjo Luković

,

Trilaterala

Trilateralna komisija, takozvana svjetska vlada u sjeni održat će trodnevni sastanak u beogradskom hotelu Crowne Plaza. Sastaje se Europska grupa koja ima tri člana iz Hrvatske - Franju Lukovića, Marijana Hanžekovića i Kolindu Grabar-Kitarović.

Koliko se zna, Grabar-Kitarović neće sudjelovati na sastanku zbog obaveza u predsjedničkoj kampanji, a i teško da bi se trodnevni tulum s europskim masonima uklopio u bajke koje Kolinda prodaje masama.

Srbija ima tri člana, kao i Hrvatska, a radi se o čelnicima udruženja East-West Bridge Tahiru Hasanoviću, Jovanu Kovačiću i Dejanu Novakoviću. Najzanimljiviji je Tahir Hasanović, bivši član Predsjedništva CK SKJ (tek 30-godišnjak u to vrijeme), koji ne krije svoju pripadnost Regularnoj Velikoj Loži Srbije.

>> Objavljena knjiga o tajanstvenoj Družbi Bilderberg >>

Upravo je 95. godišnjica te lože proslavljena trodnevnim tulumom u lipnju ove godine, pa ispada da je Beograd, kao što se oduvijek tvrdi, centar masonerije u ovom dijelu svijeta. Ništa manje važan nije ni ovaj sastanak Trilaterale, uz Bilderberšku grupu najveći trn u oku ljubitelja teorija zavjera

>> Masonska ikonografija na sastanku o nuklearnoj sigurnosti >>

Naravno, problem je u osnivačima Trilateralne komisije - Davidu Rockefelleru, izdanku obitelji koja je svjetski sinonim za bogatstvo i utjecaj, Zbigniewu Brzezinskom i Henryju Kissingeru, savjetnicima i ministrima mnogih američkih predsjednika o kojima kruže priče koje je bolje ni ne spominjati. 

Inače, čelnik Europske grupe Trilateralne komisije je Jean-Claude Trichet, bivši šef Europske centralne banke, što je svojevremeno potaknulo mnoge glasine.

>> Deset tajnih organizacija koje golicaju maštu teorija zavjere >>

Teme sastanka trebale bi biti ulazak Srbije i ostalih zemalja regije u EU, odnosi Rusije i Ukrajine i energetska pitanja. Sastanak je, kao i sastanci Bilderberga, zatvoren za javnost, a teško da ćemo o rezultatima doznati išta osim šturog priopćenja o "razmjeni mišljenja".

Beograd je tako pokazao da, ma koliko se Zagreb trudio, i dalje ima neusporedivo jače veze u svijetu ...

Evo i zanimljivog dokumentarca o Trilateralnoj komisiji:

31.10.2014. 11:23:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    genije
    31.10.2014. 13:46
    Ma koje mi Srbi imamo veze i vezice u svetu ? Docice samo sto bi narod rekao kao psi da zapisaju svoju teritoriju ili ti " ubica se uvek vraca na mesto zlocina".Propali smo mi svi i kao narod i kao drzava.Glodjemo se ko da ce da zivimo 300 godina , a zivot ode .Dok god je titovih pionira na vlasti nama nece biti bolje.Umesto da uzmemo govnavu motku i da ih najurimo i mi i vi mi se prepucavamo i ubijamo za tudje interese.
  2. avatar
    Z_Gandalf
    31.10.2014. 17:34
    Genije, imaš pravo.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh