« Knjiga
objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci
MISTERIJ

Objavljena knjiga o tajanstvenoj Družbi Bilderberg

Autor se pita zašto nitko medijski ne pokriva susrete Družbe Bilderberg

(Wikipedia)
Više o

Bilderberg Group

,

Istinita priča o Družbi Bilderberg

,

Daniel Estulin

Hrvatski prijevod knjige kanadskog istraživačkog novinara Daniela Estulina "Istinita priča o Družbi Bilderberg" objavila je zagrebačka nakladnička kuća "Teledisk".

Knjiga "Istinita priča o Družbi Bilderberg" (358 str.) podijeljena je na tri dijela, a u prvome autor piše o utemeljenju te družbe, njezinim saveznicima, ciljevima i razotkrivanju skupine Bilderberg.

U dijelu knjige posvećenom Vijeću za međunarodne odnose (CFR) Estulin piše o prebjeglim partnerima, ulozi medija i novinara u izvješćivanju o djelovanju te družbe, psihopolitičkim operacijama i Marshallovu planu.

Autor opisuje i rad Trilateralne komisije i raščlanjuje njihove sofisticirane metode djelovanja, izborna namještanja predsjednika, njihove boljševičke dobrotvore, pojedine izdaje zbog profita i žrtvovanje nacije.

U dodatku su objavljeni dokumenti i fotografije, bilješke i postscriptum s izvješćima Družbe Bilderberg.

"Godine 1954. najmoćniji ljudi svijeta prvi su se put sastali, pod okriljem nizozemske krune i obitelji Rockefeller, u luksuznom hotelu Bilderberg u malom nizozemskom gradiću Oosterbeeku", piše u uvodu knjige Estulin i dodaje kako su tijekom vikenda raspravljali o budućnosti svijeta.

Napominje kako su se tada odlučili sastajati tajno jedanput na godinu kako bi razmijenili mišljenja i analizirali međunarodna zbivanja te pita zašto nitko medijski ne pokriva susrete Družbe Bilderberg.

Daniel Estulin rodio se u Rusiji, a živi i radi u Kanadi. Bavi se istraživačkim novinarstvom, a potkraj studenoga prošle godine gostovao je u Zagrebu, gdje je održao predavanje o Družbi Bilderberg.(hina/metro-portal)

05.01.2010. 11:30:32
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh