« Žene
objavljeno prije 6 godina i 8 mjeseci
SJAJNO!

Trikovi za ljepotu koje morate znati

Neki od njih toliko su jednostavni da ćete se odmah primiti posla, za druge će vam ipak trebati malo pripreme

Savršeni trikovi za savršenu ljepotu
Savršeni trikovi za savršenu ljepotu (DeviantArt)
Više o

ljepota

,

savjeti

,

trikovi

Nije važno želite li isprobati nekoliko novih trikova ili samo tražite jednostavniji i brži način da si olakšate svakodnevnu rutinu uljepšavanja. Nudimo vam nekoliko trikova koji će vam pomoći da osvježite svoj izgled i pronađete nove načine da zabljesnete.

Peeling za usne od šećera i vazelina. I ne trebate ništa drugo osim ta dva sastojka. Jednom tjedno lagano istrljajte usne šećerom i vazelinom kako biste uklonili mrtve stanice. 

Olovka - tuš za oči. Ako želite da vaša olovka za oči postane kremasta i sličnija tušu, trebat će vam upaljač. Držite vršak olovke iznad vatre jednu sekundu i ostavite 15 sekundi da se osuši (nikako ju nemojte odmah nanositi da se se opečete), a nakon toga je nanesite na kapak.

Ako želite da vam se lak za nokte brže osuši, poprskajte ga lakom za kosu ili držite ruke u zdjeli s hladnom vodom.

Dječje ulje dobra je zamjena za pjenu za brijanje. Masno je pa će britvica lako kliziti, a sprječava porezotine i stvaranje uraslih dlačica.

Borite se kavom protiv celulita. Izmiješajte 1/2 šalice mljevene kave, 1/4 šalice krupne morske soli, 2 žlice smeđeg šećera i 1/4 šalice maslinovog ulja te smjesom nekoliko puta tjedno istrljajte problematična područja. Nakon toga na kožu nanesite hranjivo ulje.

Iskoristite čajne vrećice kako biste se riješili podočnjaka. Držite hladne vrećice čaja na donjem kapku nekoliko minuta kako biste kožu nahranili prirodnim sastojcima.

Piše: Andrea Holi
14.09.2017. 09:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh