« Život
objavljeno prije 4 godine i 2 mjeseca
ZNATE LI?

Tri znaka da partner nešto skriva

Dobra komunikacija je ključ, ali ako vaš partner želi prikriti nešto, bitno je znati kako ih pridobiti da vam kažu istinu

Hmmm :)
Hmmm :) (Arhiva)
Više o

komunikacija

,

veza

,

tajne

Tajne ima svatko od nas, a većina ih se trudi neke od njih sakriti zauvijek... no kako to pomiriti s činjenicom da se veza treba temeljiti na povjerenju?

Katkad može biti teško znati gdje povući crtu. Dobra komunikacija je ključ, ali ako vaš partner želi prikriti nešto, bitno je znati kako ih pridobiti da vam kažu istinu. Biti svjestan znakova da nešto skrivaju od vas može pomoći u tom slučaju.

Izbjegavanje kontakta očima - oči mogu otkriti mnogo emocija. Stoga, ako vaš partner izbjegava vaš pogled, može biti da ne želi da vidite kroz njega/nju. Mogli biste osjetiti strah u njihovim očima i zato ne žele uspostaviti kontakt očima s vama.

Nejasni odgovori - dok odgovara na pitaje, oči osobe pomaknut će se u stranu s koje dobivaju informacije. Oči koje se pomiču udesno traže sjećanja dok oči koje se pomiču ulijevo kreiraju laži. Ako su odgovri vašeg partnera nejasni ili neobično detaljni, to može biti znak da nešto nastoje prikriti. Drugi znak također biti ako na vaše pitanje odgovaraju pitanje kako bi dobili dodatno vrijeme da smisle laž.

Promjena glasa - ako primijetite promjenu u tonu vašeg glasa dok pričaju s vama, možda vam lažu. Također, mogu i pročistiti grlo češće nego inače i teško disati. Prirodne su to reakcije tijela kada postanu nervozni oko nečega.

12.02.2020. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh