« Seks
objavljeno prije 4 godine i 4 mjeseca
OPA :)

Tri ženske tajne želje u krevetu

Postoje neke stvari u seksu koje žene žele, ali ih se boje ili srame predložiti svojim partnerima, pa da vidimo koje su to

Mnoge sanjaju o seksu u javnosti...
Mnoge sanjaju o seksu u javnosti... (Arhiva)
Više o

žene

,

seks

,

želje

Seks u današnje doba ne smije biti tabu tema, naročito ako među partnerima vlada poverenje, poštovanje i ljubav.

No, postoje neke stvari u seksu koje žene žele, ali ih se boje ili srame predložiti svojim partnerima, pa da vidimo koje su to:

Lupanje po guzi - lagano lupanje po stražnjici tijekom seksualnog odnosa privlači mnoge pripadnice nježnijeg spola, ali se srame to tražiti iz jednostavnog razloga: smatraju to smiješnim. Muškarci su, kada je o tome riječ, puno odvažniji. U ovoj igrici podjednako mogu uživati oba spola: ženama šalje puno ugodnih, škakljivih trnaca u vaginalno područje, dok muškarci tvrde da im pljuskanje partnerice po guzi budi osjećaj kao da na fizički način iskazuju svoju požudu.

Seks na javnom mjestu - seks u javnosti može biti nepraktičan, ali mnogima je ta ideja nevjerojatno uzbudljiva. Međutim, rijetki žele riskirati, ali slobodno možete isprobati samo "predigru" na javnom mjestu. Na primjer, ljubljenje i maženje u kutu bara, na stražnjem sjedištu auta ili na stepenicama ispred zgrade rasplamsat će strasti. 

Više oralnog seksa - neke žene vrlo su kritične kada je riječ o njihovoj vagini, brinu se zbog njezina izgleda, okusa, mirisa što koči u potpunom uživanju u oralnom seksu. Kao što muškarac voli primati komplimente  za izgled, žena voli čuti pohvale i za svoj najintimniji dio tijela.

Pa, udovoljite dragoj... ako vam predloži nešto od ovoga :)

26.12.2019. 21:43:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh