« Seks
objavljeno prije 6 mjeseci i 22 dana
WOW!

5 trendi poza u seksu

Seks je kao i moda - novotarija na pretek, iako nam se čini da se tu nema što puno novoga izmišljati...

Zanimljivo? :)
Zanimljivo? :) (Arhiva)
Više o

seks

,

poze

Seks je sjajna stvar i zbog toga što vašem umu stalno postavlja nove izazove po pitanju zadovoljavanja partnera, barem ako spadate u osobe koje o tome svjesno razmišljaju.

Stoga, donosimo vam pet novotarija koje obavezno trebate isprobati u krevetu... već večeras!

Dvostruka penetracija - ako ste mislili da analni seks ostaje u 2019., prevarili ste se. "Analna igra ostaje i u 2020.", kaže seksualna edukatorica Alicia Sinclair za Health. Ljudi postaju sve više skloni avanturi i dodaju vibratore u igru. "Vibratori stvaraju uzbuđenje kada stimulirate analne mišiće", kaže Sinclair. Možete koristiti lubrikante uz njega, vaš partner može držati vibrator tijekom misionarskog položaja i tako ćete doživjeti dvostruku penetraciju.

Jastuk za seks - ako ga još uvijek nemate, sada je pravo vrijeme da ga kupite. Iako je ovaj predmet već dugo poznat tek je nedavno počeo dobivati pažnju koju zaslužuje, objasnila je Jess O'Reily za Health. Predlaže da ga iskoristite za nadogradnju doggy poze. Seksologinja Jill McDevitt objasnila je za Health da ćete uz ovaj jastuk postići dublju penetraciju, također ćete i više uživati u analnom seksu. 

Rodeo jahačica - poza u kojoj je žena tradicionalno gore bila je jako popularna ove godine, a dodavanje vibratora daje ovom položaju novi i uzbudljiv zaokret. "Ovo je odlična pozicija jer tako žena može kontrolirati dubinu penetracije i koliko joj je ugodno", kaže Sinclair dalje. Partner može koristiti vibrator kako bi dodatno stimulirao vaš klitoris.

Svjesna masturbacija - ako imate vibrator ili seksualnu igračku, stavite ju sa strane. "Odvojite malo vremena za istraživanje drugih erogenih zona. Dodirujte bedra, stisnite bradavice, omotajte ruku oko vrata", kaže Finn. To može pomoći vašem tijelu i umu da se opuste, a možete i otkriti nove užitke. 

Zajednička masturbacija - "Uzajamna masturbacija ozbiljno je podcijenjena", kaže  Lisa Finn za Health. Započnite s međusobnom pažnjom i upoznavanjem partnera, dodirujte se i gledajte u oči.

25.12.2019. 21:44:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh