« Žene
objavljeno prije 7 godina i 5 mjeseci
ZAPAMTITE :)

Tri stvari koje muškarci rade kad žele ozbiljnu vezu

Dugačka i ozbiljna veza ženama je poželjna puno ranije u životu nego muškarcima, pa evo kako ćete prepoznati da ste pronašli pravoga

Ovako ćete znati da je ozbiljan
Ovako ćete znati da je ozbiljan (Arhiva)
Više o

muškarci

,

ozbiljna veza

,

ponašanje

Ženama je duga veza i brak san, barem većini njih, dok je s muškarcima priča potpuno različita jer nikad ne razmišljaju toliko unaprijed. Upravo iz tog razloga je prilično besmisleno pitati muškarca koliko je ozbiljan u vezi, no, oni će to ipak pokazati na ova 3 načina:

Imaju vremena za dragu - nedostatak vremena (zbog nogometa/košarke/kina s dečkima) najčešći je izgovor za rijetko viđanje s partnericom u vezi, ali ako on uvijek ima vremena ili će ga napraviti ako nema - to je jasan znak da mu je stalo do veze.

Manje govore - oni koji znaju što žele i sigurni su da im je veza stabilna, žele da opstane i traje dovijeka - ne govore, već rade ono što treba raditi kako bi sve bilo u redu.

Poštuje dogovore - iako su skloni neobaveznom životu i planiranje im nije jača strana, barem u segmentu privatnog života, ima primjeraka koji ne otkazuju dogovore u zadnji čas i mijenjaju planove prema smjeru vjetra, već se može računati na njih da će uvijek biti na pravom mjestu u pravo vrijeme.

27.11.2016. 21:34:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh