« Žene
objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci
ISPROBAJTE

Kako navesti nekoga da se zaljubi u nas?

Ono što nas sprječava da se to dogodi bez ikakvog napora i odabira partnera je takozvana površinska fasada, znači fizički izgled osobe, nešto malo kemije, ali i strah

Nije tako teško ... ili?
Nije tako teško ... ili? (Arhiva)
Više o

zaljubljenost

,

znakovi zaljubljenosti

Što se tiče ljubavi ljudska su biča vrlo jednostavna, iako na prvi pogled to ne izgleda tako. U nama je prirodno ugrađena ta vječna želja da se duboko, strastveno i istinski zaljubimo u druge osobe.

Ono što nas sprječava da se to dogodi bez ikakvog napora i odabira partnera je takozvana površinska fasada, znači fizički izgled osobe, nešto malo kemije, ali i strah.

Kad svedemo to na nivo samih temelja, u principu je potrebno zadovoljiti svega nekoliko uvjeta da se to dogodi.

Autentičnost i ranjivost

Prava intima moguća je samo ako otkrijemo svoje ranjivosti, drugim riječima moramo biti iskreni o tome tko i što smo. Nitko ne želi da se njima manipulira, a takozvane društvene zaštitne maske koje nosimo upravo su dizajnirane s tom svrhom - manipuliranje mišljenjima drugih ljudi, a nama u korist. Biti autentičan i biti ranjiv ne samo da je seksi kod dama, već je i iznimno privlačno na duge staze, jer se nudimo onakvim kakvim jesmo, nudimo pravoga sebe.

Radikalno prihvaćanje

Vezano uz gornju točku, biti netko drugi, glumiti da smo nešto što nismo, je prilično teško i umarajuće. Svatko od nas želi biti prihvaćen onakvim kakav je, bez pretvaranja. Ako možemo komunicirati s damom i prihvatiti sve njezine "situacije", u dobru i zlu, u sreći i ljutnji, u obožavanju i frustraciji, u smijehu i suzama onda si ona ne može pomoći, a da se ne zaljubi u nas. Naravno da bi uspjeli prihvatiti damu s cijelim spektrom njezinih potreba, moramo se istinski povezati s izvorom naše snage - sa srcem.

Veza sa srcem

Prava snaga muškarca u vezi ne leži u njegovom mozgu ili jajima (da koristiti ćemo taj izraz). Ona leži u srcu. Da bi u potpunosti mogli prihvatiti ženu, damu sa cijelim njezinim kompleksom osjećaja ne možemo živjeti samo uzdajući se u mozak i jaja. Pričajmo otvoreno, mozak nam služi da logično rješavamo njezine beskrajne probleme koje stavlja pred nas, a jajima rješavamo našu potrebu za zadovoljavanjem. Samo ona duboka ljubav koja dolazi iz srca, jednog neracionalnog organa, nas može i dalje držati na tom putu kada mozak prepozna probleme koje ne može riješiti ili kada nam ona ne želi zadovoljiti potrebu koja proizlazi iz jaja. Danas, u ovakvom svijetu, dame traže muškarce koji su povezani sa srcem i koji će je moći prihvatiti onakvom kakva je.

Sve savjete pročitajte na portalu Gentleman.hr

26.11.2016. 21:34:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh