« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 1 godinu
SAVJETI :)

Tri savjeta za smanjivanje trbuha

Jednostavne promjene mogu vm pomoći da se riješite masnoća na trbuhu, a ovu su tri savjeta koji će vam dobro doći

Može se, naravno...
Može se, naravno... (DeviantArt)
Više o

trbuh

,

masnoće oko struka

,

savjeti

Masno tkivo koje se nalazi duboko u vašem trbuhu najgora je vrsta masnoća jer potiče upalu i može naškoditi srcu. No, šokantan broj žena ga ima - čak i ako su naizgled fit.

Dobra vijest je da vam jednostavne promjene mogu pomoći da se riješite masnoća na trbuhu, a ovu su tri savjeta koji će vam dobro doći:

Bademi - bademi su bogat izbor vlakana, a nedavna studija pokazala je da ljudi koji ih jedu svakodnevno izgube više abdominalnih masnoća od onih koji to ne rade.

Ugljikohidrati - nemojte ih izbacivati, ali obavezno dodajte vlakna koja su korisna za dobre crijevne bakterije, a istovremeno će vas zasititi i produžiti vrijeme do sljedećeg obroka

Utezi - trening snage barem tri dana u tjednu može vam pomoći da sagorijevate više masti, uključujući i trbuh, jer mišić poboljšava vaš metabolizam. Naravno, nemojte izbaciti i umjerenu vježbu. Pridržavajte se rutina najvažnijih za ukupnu zdravu težinu, pa izaberite nešto što uživate - trčanje, hodanje, bilo što - i napravite od toga naviku koje ćete se držati.

17.09.2018. 09:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh