« Seks
objavljeno prije 6 godina i 4 mjeseca
SAVJETI :)

Tri poteza koji garantiraju orgazam

Spomenimo samo da je tijekom ljudske povijesti tek 1950. godine otkrivena famozna G točka kod žena, a nešto više od pedesetak godina kasnije u javnosti se pojavljuju istine o ženskom orgazmu

Možda bismo trebali biti malo oprezniji
Možda bismo trebali biti malo oprezniji (iStock)
Više o

seks

,

savjeti

,

orgazam

,

G točka

Da mi sad ovdje ne glumimo neke seksologe s previše teorijskog iskustva, ali i onog praktičnog, poslužili smo se informacijama pronađenim na popularnom muškom portalu Askmen.

Uglavnom kako i sam naslov kaže znanstvenici su došli do zaključka da u naslovu navedena tri poteza, tri radnje, odnosno kombinaciju tih triju radnji znatno diže šansu da vaša partnerica doživi orgazam.

Spomenimo samo da je tijekom ljudske povijesti tek 1950. godine otkrivena famozna G točka kod žena, a nešto više od pedesetak godina kasnije u javnosti se pojavljuju istine o ženskom orgazmu te koji su to načini za postizanje istog. Dokaz je to samo koliko toga još moramo naučiti međusobno o svojim nježnijim parneticama.

Iako je kod muškaraca orgazam praktički zagarantiran već na samom početku igrice, kod žena je stvar ne malo, već prilično zakomplicirana, te opet za razliku od muškarca, svaka žena zahtijeva posebni tretman, posebni odnos da bi ista postigla vrhunac užitka.

Uglavnom studija koja se bazira na 52 000 ispitanika čija se starost kreće od 18 do 65 godina govori o mnogim stvarima koje su se dosad, barem u muškom svijetu, prezentirale drugačije.

Pročitajte detalje na portalu Gentleman.hr

17.12.2017. 21:36:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh